Opmåling – få hjælp til dit byggeprojekt

Annonce:

Landinspektører foretager mange  former for opmåling af eksisterende forhold til levering af efterfølgende projekteringsgrundlag. De typiske kunder vil være offentlige myndigheder, ingeniører, arkitekter, private bygherrer med flere.

De fleste landinspektører er meget erfarne inden for alle typer af teknisk opmåling og afsætning. Her kan du læse lidt mere om nogle af de opgaver landinspektører løser.

Foretage opmåling af grund og skel

Landinspektører laver typisk en opmåling af grund og skel i forbindelse med et kommende byggeprojekt. Det kan næsten altid spare meget besvær senere i processen, hvis man har aktuelle informationer at projektere på. Skelgrænser og arealer vil ofte definere omfanget af et byggeri, desværre kan man i mange tilfælde ikke stole på, at det digitale matrikelkort er nøjagtigt nok. 

Landinspektører foretager alle former for opmåling af de eksisterende forhold og kan efterfølgende sørge digital levering af projekteringsgrundlag. Kunderne her vil typisk være offentlige myndigheder, ingeniører, arkitekter, private bygherrer m.m.

Derfor er det en fordel at have landinspektøren med fra start til slut

Det er helt klart en fordel at have landinspektøren med helt fra starten ved et bygningsprojekt. Han eller hun kan være behjælpelig med at vurdere og kvalificere de planer og ideer, som kunden har gjort sig i forbindelse med nybygning. Landinspektøren har styr på hvad der kan lade sig gøre inden for lovens rammer. Efter en grundig vurdering af dine planer, vil landinspektøren udarbejde en lokalplan for projektet. Lokalplanen indeholder en beskrivelse af, hvordan området vil se eller vil skulle anvendes. Alle kommuner vil kræve en lokalplan i forbindelse med en ny- eller tilbygning, inden der gives endelig tilladelse. 

Landinspektøren har styr på de juridiske krav

Det der volder de fleste husejere udfordring, er vejledning i juraen ifm. ny- eller tilbygning. Det handler bl.a. om registrering af forskellige dele omkring nuværende og fremtidigt bygningsværk. De fleste har også brug for vejledning i lovene, som regulerer anvendelsen af arealer, fordi det kan være yderst vanskeligt at overskue de forskellige paragraffer. 

Er dit byggeri ikke en standardløsning?

Skal dit nye hus eller din tilbygning være noget helt unikt? Uanset om du går efter moderne og kreativt bygningsværk, eller noget meget personligt med skæve vinkler, så kan landinspektøren hjælpe dig. I kan sammen finde frem til de bedste ideer, til den bygning du ønsker. Når projektet er endelig planlagt, så udformer landinspektøren en arkitekttegning over det areal, som der skal søges godkendelse til. 

Landinspektøren er både i marken og på kontoret

Landinspektøren veksler mellem arbejdet i marken og arbejdet på kontoret. 

Han eller hun vil derfor følge dig i hele processen, lige fra første samtale til den endelige byggetilladelse.

LÆS også: Sådan indretter du det teknologiske kontor
Opmåling – få hjælp til dit byggeprojekt's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *