Loftware og NiceLabel kombineres

Udvider globalt lederskab inden for virksomhedsmærkning og grafikstyring

Samler 60 års ekspertise for at give kunder og partnere et udvidet udvalg af løsninger og forbedrede muligheder.

Loftware, Inc., som er verdens førende virksomhed inden for løsninger til virksomhedsmærkning og grafikstyring, og NiceLabel, som er en førende udvikler af mærkningsadministrationssystemer, meddelte i dag, at de slås sammen under Loftware-virksomhedsparaplyen. Denne sammenslutning giver kunder og partnere et udvidet udvalg af løsninger og leverer forbedrede mærkningsmuligheder samt fordelene ved større investeringer i skybaserede løsninger og teknologier. Den samler også 60 års kombineret ekspertise i løsning af mærkningsudfordringer for virksomheder i alle størrelser i en lang række brancher over hele verden.

“Vores kunder, kanal- og teknologipartnere og det samlede marked vil drage fordel af vores strategiske vision om at levere bredere og mere omfattende mærkningsløsninger foruden den udvidede skala, tjenester i verdensklasse og global support. Vi forener også de bedste talenter i branchen for at nå nye innovationsniveauer ,”  udtalte Loftwares direktør og CEO Robert O’Connor, Jr. “Loftware og NiceLabel har begge oplevet vedvarende vækst og ekspansion i løbet af de sidste år, især i 2020, hvor mærkningsløsninger er blevet så vigtige for en sammenhængende forsyningskæde. Dette skridt samler to blomstrende organisationer, hvilket giver momentum til betydelig ekspansion i løbet af det næste årti og videre frem,” tilføjede han.

NiceLabels omfattende globale partnernetværk omfatter forhandlere, uafhængige softwareleverandører, producenter af originaludstyr og udskrivningsteknologipartnere, der leverer NiceLabel-mærkningsløsninger og -teknologi. Samtidig bidrager Loftware med en omfattende erfaring inden for salg, servicering og support af virksomhedsmærknings- og grafikstyringsløsninger til store globale organisationer. Den samlede organisation vil fortsat tilbyde både Loftware- og NiceLabel-produkter, der leverer det bredeste udvalg af skybaserede mærkningsløsninger til direkte kunder og kanalpartnerkunder over hele verden. Sammen vil de yderligere muliggøre forsyningskædens smidighed, understøtte nye reguleringer og optimere forretningsaktiviteter for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder biovidenskab, produktion, mad- og drikkevarer, detailhandel, bilindustrien, forbrugerprodukter, tøj og meget mere.

“Vi er glade for sammenslutningen med Loftware, og vi ser frem til at kunne udvide mulighederne for vores kanalpartnere og slutkunder ved at tilbyde nye løsninger og innovationer, der kan hjælpe dem med at videreføre deres virksomhed,” udtalte NiceLabels CEO Chris Walsh. “De to virksomheder tilbyder komplementære løsninger, der er vigtigere end nogensinde før. Denne kombination repræsenterer en fantastisk mulighed for yderligere at sætte fart på væksten, i takt med at virksomheder søger at håndtere nye kunde- og lovgivningsmæssige krav og standardisere mærkning over hele verden ,” fortsatte han.

Loftware er vært for et webinar torsdag d. 14. januar kl. 16.00 CET med Robert O’Connor, Jr., der vil omhandle, hvordan kombinationen af Loftware- og NiceLabel-løsninger fundamentalt vil ændre mærkningsmarkedet.  

Se Leverandører af Mærkning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *