Derfor skal du vælge en pulverlakering

Hvis du som virksomhedsejer skal have pulverlakeret forskellige materialer, så skal du vælge en pulverlakering. Det er nemlig et miljøvenligt valg, for op til 60 % af pulveret bliver nemlig genbrugt. Læs med her og lær om mere om industrilakering.

Hvis du som virksomhedsejer skal have lakeret forskellige komponenter f.eks. som kasser, låg, håndtag, fælger, cykler eller kabinetter så kan det være, at du skal vælge en industrilakering af dine komponenter.

Hos den nordsjællandske virksomhed Metacoat har de mere end 50 års erfaring inden for industriel pulverlakering og overfladebeskyttelse. De gør en ære i at finde den allerbedste løsning for alle deres kunder. Lad os se lidt på, hvad pulverlakring er og hvorfor du skal vælge denne løsning.

Pulverlakering giver en slagfast og ensartet overflade. Det gør at overfladen bliver ekstra modstandsdygtig overfor ridser. Desuden så vil den optimale overfladebehandling også give en beskyttelse mod klimapåvirkninger og korrosion. Det betyder blandt andet, at komponenten vil have en lang levetid. Hos Metacoat pulverlakerer de i alle standard RAL-farver, NCS farver med struktur og effekt – og så kan man selvfølgelig også efter aftale få specialfarver.

Skånsomt for miljøet

Du skal vælge en pulverlakering blandt andet fordi, at det er skånsomt for miljøet:

  •       60 % af pulveret bliver genbrugt og så er Metacoat miljøgodkendte.
  •       Pulverlakering er en tørstofbehandling, som er fri for tilsætningsstoffer.

Hos Metacoat kan du få masser af god og kyndig rådgivning. Dit projekt vil være i trygge og professionelle hænder for virksomheden har nemlig over 50 års erfaring pulverlakering og har hele tiden øjnene rettet mod den nyeste viden og teknologi på området. Du vil derfor altid få en tidssvarende og moderne løsning – g det er uanset m du er privatkunde og skal have pulverlakeret dine fælger eller om du er virksomhedsejer og skal have lavet et større projekt.

LÆS også: Teknologisk Institut – Bedre og grønnere produkter i danske virksomheder
Derfor skal du vælge en pulverlakering's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *