Ametek – Kalibrering af temperaturfølere til industrielle bageovne

Kalibrering af følere sikrer en ensartet og stabil bagetemperatur
Hos industrielle bagerier kan konstant regulering af ovnens temperatur være lige så vigtig som de anvendte opskrifter for at opnå bagværk af høj kvalitet. Bagning ved blot få grader for højt eller lavt kan påvirke resultatet af det endelige produkt. Smag, tekstur, krumme, farve, aroma, tæthed – ja selv størrelsen og formen af ​​et brød eller wienerbrød – afhænger af ensartet, nøjagtig temperaturstyring.

For at sikre, at bageovnene fungerer ideelt, placeres flere følere i hele ovnens længde for konstant at overvåge temperatur og fugtighed på brødets vej gennem ovnen.

Over tid vil selv ovne af professionel kvalitet opleve temperaturdrift, og regelmæssig kalibrering af disse kritiske følere er derfor både nødvendig og afgørende for at opretholde ovnens evne til at give et perfekt og ensartet produkt.

Ved kalibrering af følere er det vigtigt at kunne foretage denne kalibrering på kortest mulig tid, med en kalibrator der er simpel og nem at betjene. Det gælder således om at finde den rigtige kalibrator, der kan minimere kostbar nedetid og give dig mulighed for at fokusere på bagning snarere end at bruge dyrebar tid på at lære et kompliceret stykke kalibreringsudstyr at kende.

ETC temperatur kalibratorer tilbyder den perfekte løsning
Høj hastighed, enkel betjening og den lille handy størrelse på JOFRAs ETC serie gør den til det perfekte instrument til at sikre, at industrielle bageovne fungerer med højeste effektivitet. Kalibratoren varmer op med en hastighed på op til 100°C pr. minut og stabiliserer sig på kun 3 minutter! Den lille størrelse og lille vægt gør den til det perfekte værktøj til at verificere sensorer på vanskeligt tilgængelige steder. Temperaturområder er tilgængelige fra -10°C og op til 400°C. Et simpel brugerinterface giver let adgang til temperaturindstillinger og automatisk trinfunktion.

JOFRA er dansk produceret kalibreringsudstyr til blandt andet fødevare og medicinal industrien. JOFRA er en del af AMETEK Denmark A/S, som har hovedsæde i Allerød. Besøg www.ametekcalibration.dk for mere information omkring JOFRA ETC (Easy Temperature Calibrator), eller kontakt Produkchef Henrik Bendsen på telefon 48 16 80 21.

LÆS også: Ametek sikrer kontrol af temperaturen ved distibuering af COVID-19 vaccinen
Ametek Denmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *