GROHE Baulines – Perfekt til det moderne byliv

GROHE Baulins kombinerer høj kvalitet med et nyt moderne design, der giver ekstra komfort i badeværelset til en overkommelig pris

Forbrugernes krav til badeværelsesløsninger af høj kvalitet og i det nyeste design er stigende. Men i sidste ende er beslutningen om valg af produkter og løsninger ofte et spørgsmål om plads og budget. For at hjælpe med at opfylde disse krav har GROHE lanceret GROHE Baulines: en kollektion af vandhaner, der matcher et moderne design med smarte funktioner til en overkommelig pris.

GROHE Baulines vandhaner findes i to forskellige designs: BauEdge og LightBauLoop. Begge er tilgængelige i forskellige størrelser, hvilket giver stor valgfrihed i indretningen af badeværelset herunder badeværelser med begrænset plads fx i urbane miljøer. Ud over håndvaskearmaturerne kan man vælge at få matchende Baulines armaturer til brusebad eller badekar.

Alle vandhaner i GROHE Baulines er udstyret med vandbesparende GROHE EcoJoy-teknologi, der reducerer vandforbruget fra ti liter pr. minut til lidt over fem liter.

Når man har valgt den foretrukne GROHE Baulines vandhane kan man supplere med det moderne og tidløse GROHE Bau-tilbehør, der fuldender den moderne badeværelsesoplevelse.

Find ud af de nye digitale muligheder på vores digitale oplevelses-hub GROHE X

Se leverandører af armaturer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *