Sålbænke fra Polysan

Hos Polysan producere vi et bredt udvalg af sålbænke, som både er med til at give et unikt look og til effektivt at undgå vand- og frostskader på murværket under vinduerne. Ved at montere den skråtstillede sålbænk med et minimum 3 centimeters udhæng over murværket, ledes regnvand og fugt effektivt væk fra muren. Samtidig får du en meget mere stilfuld integration af vinduerne i facaden.

En sålbænk spiller en meget vigtig rolle, når det gælder fugtsikring af murværket under vinduerne i facaden. Samtidig beskytter den også murværket lige under vinduet, og giver en flot, elegant og glidende overgang fra vinduesrammen og til murværket. Så det gælder om at finde den helt rigtige sålbænk, som passer lige præcis til den enkeltes behøv, så facadens design og udseende bliver helt i top.

Samtidig gør sålbænken det også meget nemmere at holde vinduesrammer og den omkringværende vindueskarm rent – ligesom den forhindrer, at der lægger sig skidt, møg og f.eks. blade om efteråret i karmen.

Ved at tage et kig på Polysans hjemmeside får man hurtigt et overblik over det brede udvalg af massive sålbænke i polymerbeton. Det er et hårdt og vejrbestandigt materiale, der hovedsageligt består af kvarts bundet sammen af polyesterharpiks.

Bliver det nødvendigt at tilpasse længden på sålbænkene, kan dette nemt udføres med en vinkelsliber monteret med en skæreskive til sten. Desuden er det muligt at bore i polyesterbeton-sålbænkene med almindeligt stenbearbejdningsværktøj. Man kan eventuelt efterbehandle alle synlige skæreflader med en god murmaling i samme farve som sålbænken og påsæt derefter denne med et butylbånd. Dette kan købes separat, ligesom det også er med i det monteringskit, der kan købes til montage af sålbænke og andre murafdækninger.

Kendetegnene ved Polysans sålbænke er, at de fremstår smukke, enkle og vedligeholdelsesfrie. Alle vores sålbænke leveres i standardfarverne grå, gråhvid og sort med en glat og mat overflade, der ikke kræver hverken efterbehandling eller vedligehold. Farven holder år efter år, ganske som du kender det fra f.eks. skifer-sålbænke.

Polysan sålbænke produceres både i standardlængden 1800 mm, samt på nøjagtige mål op til 1800 mm i længden. Længder på under 1000 mm koster det samme som en på 1000 mm. Ønsker du farveprøver til dit byggeri, kan disse efterspørges ved at kontakte vores kontor, som altid sidder klar med råd og vejledning uanset hvilke behov du har af sålbænke til dit byggeprojekt

LÆS også: Polysan bliver en del af IBF
Polysan A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *