Scape Technologies – Velbesøgt webinar gav mange deltagere ny viden om fleksibel automations fordele

Et overvældende antal – knap 400 deltagere – havde tilmeldt sig det engelsksprogede webinar SCAPE Open Day, der fandt sted den 24. marts. Fynske Scape Technologies, der er eksperter i automationsløsninger inden for Bin-Picking var værter ved den live streamed begivenhed, der blev transmitteret fra Scapes showroom i Odense.

For at vise det bedste inden for fleksibel automation havde Scape indgået et partnerskab med en række førende automationsvirksomheder: Nord Modules, Universal Robots, MiR og Technicon.

Ambitionen var at give deltagerne konkret inspiration til, hvordan man med modulær produktionsteknologi opnår brugervenlige helhedsløsninger. Se eller gense webinaret her: SCAPE Open Day Det handler om at sikre en mere effektiv, agil og omstillingsparat produktion i forskellige dele af fremstillingsprocessen: fra indledende depalletering over produktion, montage, intern logistik og sluttelig palletering.

Skalerbar vækst: bedre rentabilitet

Ifølge CEO Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies bekræfter det store antal tilmeldte at mange virksomheder forventer vækst efter COVID-19, og at især mange mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheder søger effektive løsninger på deres produktionsudfordringer.

Fællesnævneren er at mange ønsker at styrke produktiviteten via mere fleksibel produktionsteknologi.

  • En af fordelene ved fleksibel automation ligger i modulariteten og skalerbarheden. Man kan hurtigt udbygge og skalere sin produktion, så væksten flugter med ændrede markedstendenser. Det giver især SMVere en fordel at man ikke binder unødigt stor likviditet i et omfattende produktionsapparat man ikke enkelt kan udbygge eller ændre, understreger Søren Bøving.

Der var en ligelig fordeling af både danske og udenlandske virksomheder, som havde tilmeldt sig. Blandt de, der havde valgt at deltage i SCAPE Open Day var produktionsingeniør Peter Lundø Hansen, BROEN A/S, Assens. Peter Lundø var tilfredse med at have brugt 1½ time på at deltage i onlinearrangementet.

  • Scape Open Day gav et hurtig indblik i hvilke applikationer SCAPE har, og hvilke opgaver de kan løse med de forskellige applikationer. Man får opfattelsen af at implementeringen er forholdsvis lige til.
Bin-Picking bidrager til stabil produktion hos BROEN

Øget lønsomhed forudsætter i stigende grad, at man konstant og hurtigt er i stand til at omstille sine produktionsprocesser og bl.a. sortere anderledes emner, så de indgår i de videre bearbejdnings- og montageprocesser uden at produktionen forsinkes.

Det er man bevidst om hos BROEN, og det er blandt årsagerne til at BROEN fokuserer yderligere på bin picking, og at man vil sikre en større effektivitet i den del af værdikæden gennem fleksibel automation. Vi har ordret to applikationer hos Scape, som skal implementeres senere på året. Baseret på den viden vi har fået, bør man gå i dybere dialog med Scape for at få det rigtige oplæg og den rigtige pris på løsningen. Der er ingen tvivl om at Bin-Picking er meget interessant og at Scape er en professionel samarbejdspartner, der har arbejdet med Bin Picking udfordringen i mange år, siger Peter Lundø Hansen, BROEN A/S.

LÆS også: Endnu en SCAPE løsning blåstemples af Universal Robots
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *