BarkerBille – Centrifugalventilator til fiskefoderproducent

Vi har netop afsendt denne ventilator fra Holsted med destination i Norge, hvor den skal bruges til scrubberanlæg hos en fiskefoderproducent. Den er designet til en luftmængde på 120.000 m³/h ved et statisk tryk på 3000 Pa og udstyret med 160 kW 6-polet ABB motor. Derudover er den udstyret med sugekasse på indløbet for optimalt flow.

Specielle konstruktionsmaterialer og lydisolering af hensyn til omgivelser

Den fremtidige udendørs placering og placering nær en havn har stillet specielle krav til design og materialevalg. Derfor er både ventilator og sugekasse støjisoleret af hensyn til omgivelserne samt beklædt med sø-bestandig alu-dækplade for at forhindre korrosion.

Alle medieberørte dele i ventilatoren er udført i rustfrit stål på grund af den fugtige procesluft, mens stativet er udført i sort stål, som efterfølgende er varmforzinket grundet den udendørs placering.

Ventilatorer til scrubberanlæg/luftrensningsanlæg

Produktion af fiskefoder kan medføre betydelige lugtgener, og af hensyn til omgivelserne installeres der ofte scrubberanlæg i forbindelse med produktionsfaciliteterne for at rense procesluften for lugte. BarkerBilles ventilatorer anvendes til transport af luft til scrubberanlæg, til transport af køle- og tørreluft, til pneumatisk transport og til mange andre opgaver.

LÆS også: BarkerBille – Centrifugalventilatorer til hærdeovn og tørreovn
BarkerBille's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger