ALPHA Containers – Case – leverer 2 stk. flyttecontainere til SeierFitness i Aarhus

SeierFitness henvendte sig i april til ALPHA Containers vedr. en snarlig flytning. Opgaven lød på at levere 2 stk. flyttecontainere på en adresse i Aarhus. Når containerne var blevet fyldt med fitnessudstyr i løbet af et par dage, skulle containerne fragtes videre til en privat adresse, hvor de skal stå indtil de skal leveres på den endelige adresse på et senere tidspunkt.

Vi skulle relativt hurtigt finde en løsning på vores flytning. Vi kiggede på alt fra flyttefirmaer til depotrum, men det føltes ikke rigtigt. Så fandt vi flyttecontainer-konceptet på Google, og det var præcis den løsning der matchede vores behov. At vi kunne fylde containeren i vores eget tempo, og få den flyttet når vi var klar til det. Fra vi tog kontakt til ALPHA Containers til vi havde en aftale gik der vel max 30 minutter. Hele forløbet har været fantastisk. Og så var det et stort plus for os at vi kunne få flaskegrønne containere, da de bare passer bedre til den nuværende lokation. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder og private at flytte på denne måde. Jeg vil også sige, at det var vigtigt for os at containerne blev leveret med forsikringsgodkendte containerlåse. Jeg vil give ALPHA 5 ud af 5 stjerner!

Mads Seier, indehaver og direktør SeierFitness

Hos ALPHA Containers oplever vi en markant stigende interesse for vores flyttecontainere. For de flestes vedkommende er det den store fleksibilitet der er afgørende. Muligheden for at kunne pakke sit hjem, kontor eller noget helt tredje ned i sit eget tempo er populært. Det er naturligvis også afgørende at vores flyttecontainere leveres med markedets bedste forsikringsgodkendte containerlåse.

Sådan fungerer flytning med en flyttecontainer:

  1. Vi leverer på nuværende adresse
  2. Du pakker flyttecontaineren, pak ned i dage eller uger, du bestemmer
  3. Vi henter den fyldte container, som fragtes videre til den endelige adresse.
  4. Du tømmer flyttecontaineren, tøm over flere dage eller uger, du bestemmer
  5. Vi henter container når den er tom

Det er også muligt at få opbevaret den fyldte container på et depot i en kortere eller længere periode. Herfra kan den fyldte flyttecontainer så leveres til den endelige adresse når det ønskes. Det er især populært i forbindelse med salg af bolig, hvor den nye bolig endnu ikke er på plads.

Flyttecontainere er ideelt for både privat og erhverv. Du bestemmer selv tempoet. Nemt, fleksibelt og sikkert.

LÆS også: ALPHA Containers – NYHED! 20-fods container med ekstra dør
ALPHA Containers A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *