Lemvigh-Müller – Print dine labels på stedet – sådan!

Har du brug for at printe labels, mens du står på en opgave? Så har Panduit løsningen. Deres bærbare printere kan styres fra din telefon, og de kan nemt tages med overalt.

Panduits bærbare printere er kompakte og optimale at have med på job. De kan styres via Bluetooth fra din telefon, så du hurtigt og nemt kan få de labels, de skal bruge. De kan også klippe automatisk, hvilket sparer dig for en masse bøvl. Du kan få to typer.

MP100/E – perfekt til at printe på pladsen

Denne nye kompakte, bærbare printer er den perfekte løsning, når der skal printes ude på pladsen. Download appen til din mobiltelefon eller tablet, tilslut printeren via Bluetooth og vupti – så er du klar til at printe.
Printeren kan hænge i et bælte, så du har begge hænder fri. Og via USB-port kan den også anvendes sammen med Panduits Easy-Mark Plus™ label software.

MP300/E – kan klare forskellige arbejdsmiljøer

Denne printer kan du have på arbejdsbordet eller tage med ud på pladsen. Den kan tåle forskellige arbejdsmiljøer, da den er udført i slagfast materiale. Den registrerer, hvilken label der sættes i og er dermed klar til brug med det samme. Via USB-port kan printeren også anvendes sammen med Panduits Easy-Mark Plus™ label software

Se Leverandører af Labelprintere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *