Labels

Labels

Labels er etiketter eller mærkater, der anvendes til at identificere og kategorisere produkter, personer, eller information. De spiller en væsentlig rolle i forskellige sammenhænge, såsom i detailhandel, marketing, psykologi og teknologi. I detailhandlen hjælper labels forbrugerne med at genkende og vælge produkter. De giver også vigtige oplysninger som pris, ingredienser og udløbsdatoer.

 

Leverandører af Labels:

2MARK-IT ApS

W Brüels Vej 5
9800 Hjørring
Tlf.: 98 16 32 30
E-mail: 2mark-it@2mark-it.dk

www.2mark-it.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Aktieselskabet Paper Consult

Wichmandsgade 3
5000 Odense C
Tlf: 70 70 74 27
E-mail: info@paperconsult.dk

www.paperconsult.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Avery Nordic

Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Tlf.: +45 7010 1800
E-mail: nordic@avery.com

www.avery.eu

Se hele vores produktprogram og profil her

BB Data Teknik A/S

Transformervej 18
2860  Søborg
Telf.: 44 85 02 30
E-mail: adm@bbdata.dk

www.bbdata.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Brady Danmark

Svendborgvej 39 D
5260 Odense S
Tlf.: 66144400
E-mail: info_denmark@bradycorp.com

www.bradydenmark.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Delfi Technologies A/S

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Tlf.: +45 70 222 555
E-mail: info@delfi.com

www.delfi.com

Se hele vores produktprogram og profil her

LabelXperten ApS

Skovmarken 11
2770 Kastrup
Tlf.: 42 43 34 11
E-mail: info@labelxperten.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Setiket A/S

Lillebæltsvej 12
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 14 76 00
E-mail: mail@setiket.com

www.setiket.com

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

I marketing anvendes de til at fremhæve varemærker og skabe brandgenkendelse. Dette kan påvirke forbrugernes beslutninger og loyalitet. De kan også have psykologiske konsekvenser, da de påvirker vores perceptioner og adfærd. For eksempel kan de som "økologisk" eller "lavt fedtindhold" påvirke, hvordan vi opfatter et produkts sundhedsværdi.

I teknologisk sammenhæng bruges de til at organisere data og forbedre søgbarhed. Metadata etiketter hjælper med at katalogisere og genfinde information hurtigt og effektivt. De er også centrale i maskinlæring, hvor de bruges til at træne modeller ved at identificere og klassificere data. Uden præcise labels kan maskinlæringsmodeller ikke lære korrekt og vil være mindre effektive.

I en social og kulturel kontekst kan de definere identiteter og tilhørsforhold. De kan både være positive og negative, og påvirker, hvordan individer opfattes og behandles.

Med færdigtrykte er det muligt, at hurtigt og nemt sætte logo, navn og adresse, produktinformationer med mere på emballage, pakker, bøger med mere. De kan leveres i rulle eller på ark med CMYK og/eller Pantone farver. Mulighederne er mange for labels


Brady – Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon
Brady Corporations nye M211-labelprinter er en let og solid bærbar enhed, som udskriver både labels med faste størrelser og kontinuerlige labels til opmærkning af kabler og komponenter. Den kan skabe selv komplekse labels, som alle kan designes, udskrives og vises på din telefon.

Opret labels med din telefon
Den nye M211-labelprinter kan let klipses fast til ethvert bælte. Den kan problemfrit oprette forbindelse til smartphones via Bluetooth, og den styres af Bradys app Ekspreslabels. Appen giver mulighed for hurtigt at designe, forhåndsvise og udskrive labels og at integrere data fra regneark. Ingen anden telefonstyret labelprinter i dag byder på de samme muligheder for labeldesign som M211. Desuden kan designs gemmes og deles med andre kolleger, enten ude på arbejdspladsen eller på kontoret.

Gennemprøvede labels i høj kvalitet
Helt enestående for en bærbar labelprinter på startniveau er M211-labelprinterens evne til at udskrive på både kontinuerlige labels og labels med fast størrelse. Brady tilbyder brugere af M211 mere end 90 forskellige labelkassetter at vælge imellem. De omfatter labels til generelle formål og dedikerede labels, som er udformet til at være pålidelige til specifikke formål. Brady har ark med tekniske data, som omfatter testresultater af labels, der bedømmer klæbeevnen på forskellige typer flade og kurvede overflader og labeludskriftens modstandsevne over for fugt, slitage, varme, kulde, vejrforhold og andre påvirkninger.

Holdbar og let at bruge
Den nye M211-labelprinter udskriver op til 300 labels på en enkelt batteriopladning. Alligevel vejer systemet kun 0,5 kg, og det kompakte design gør enheden meget bærbar. Samtidig er M211 en robust enhed. Testresultater viser, at den lille printer kan klare fald fra 1,8 meters højde, tryk på 110 kg og stød i henhold til militære specifikationer. Ud over at være robust nok til næsten ethvert arbejdssted byder M211 også på labelkassetter efter drop-lock-udskrivningssystemet, så det er hurtigt at skifte forbrugsvarer på arbejdsstedet.


Udskriv og påsæt automatisk labels hvor som helst på en printplade
Brady A8500 FlexCell-labelprinterapplikator til printplader: System til labeludskrivning og -påsætning med præcision udviklet til opmærkning af kvalitetsprodukter og komponenter under printpladeproduktion og lignende anvendelser.

Udskrivning og påsætning i store mængder som f.eks. printplader, komponenter og produktopmærkning inden for bilbranchen, elektronik, fremstilling og andre brancher, som fremstiller høj kvalitet.

Se A8500 i aktion >>

Fordele:

  • Udskriv og påsæt automatisk flere unikke labels på en standardprintplade med en hastighed på 3 sekunder pr. label.
  • Påsæt labels hvor som helst på en printplade med en ensartethed og præcision på 0,1 mm. Anbring problemfrit labels på et billede af en faktisk printplade, som kan gemmes til genbrug.
  • Udskriv data fra et ERP-system efter behov på pålidelige labels med sporbarhed, som kan modstå hele fremstillingsprocessen for printplader.
  • Opret problemfrit intern forbindelse til enhver produktionslinje for printplader med overholdelse af SMEMA-standarder

Funktioner

  • Transportbånd med ESD-bælter
  • X/Y ETEL magnetiske højhastighedsmotorer
  • Pneumatisk z-cylinder
  • Opmærker printplader fra 100 x 100 mm til 350 x 400 mm
  • Labelvakuumadministration
  • 2 kameraer til kontrol af labelopsamling og til registrering af placeringsdefinitionen på printpladen

Automatisk opmærkning og integration af labeludskrivning

Automatisk opmærkning kan gøre opmærkningen af produkter, komponenter, kabler og selv laboratorieprøver betydeligt hurtigere. Det giver dig mulighed for at overholde kravene til sporbarhed, samtidig med at du beskytter rentabiliteten.

Vi tilbyder en komplet, automatiseret opmærkningsløsning, som omfatter labels til industriel formål, software til automatisk labeludskrivning og automatiserede udskrivnings- og påføringssystemer.

Pålidelige labels vælges eller designes, så de sidder godt fast og forbliver læselige i dit arbejdsmiljø. De udskrives automatisk af intelligent labeludskrivningssoftware og udskrivnings- og påføringssystemer, som kan integreres i dit miljø og styres af dine eksisterende data.

Mere om automatisk opmærkning og integration af labeludskrivning >>

Brady A/S, Danmark - www.bradydenmark.dk


Brother udvider og forbedrer sit udvalg af professionelle labelløsninger med NiceLabel-partnerskab
Det er nu blevet lettere at designe, gemme og printe professionelle, holdbare labels takket være Brothers helt nye partnerskab med NiceLabel, en førende global udvikler af labeldesign-software og labelhåndterings-systemer, der for nylig har slået sig sammen med Loftware. 

Det nye globale partnerskab er den nyeste tilføjelse til printgigantens stadig større portefølje af labelhåndterings-løsninger, og det vil gøre det muligt for brugerne at fremstille labels, der lever op til industrielle standarder, hurtigt og effektivt.

Det nye partnerskab, som træder i kraft i maj 2021, vil dække hele Brothers portefølje af termiske labelprintere og give brugerne mulighed for at arbejde med flere former for labelprint fra én og samme platform.

NiceLabel Label Management System kan flytte labeldesign og vedligeholdelse ud af IT-afdelingen og lægge det i hænderne på brugerne. Ved at gøre IT eller brugerne i stand til at reagere langt hurtigere på forespørgsler om labelændringer, sparer man tid og frigør dyre IT-ressourcer, så de kan bruges på mere værdiskabende opgaver.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions, hos Brother Europe, siger: ”Vi er glade for at kunne offentliggøre vores nye globale partnerskab med NiceLabel, der gør det muligt for vores kunder at anvende deres termiske Brother-printer til at forenkle deres labelprocesser med nøjagtighed og overholdelse af regulativer direkte fra denne brancheførende software.

Dette spændende partnerskab vil også hjælpe Brother med hurtig udvidelse af vores udvalg af termiske printere, så vi kan hjælpe flere kunder globalt.”

”Vi er stolte over vores nye partnerskab med Brother, så flere brugere har mulighed for at øge deres printproduktivitet betydeligt,” siger Greg Tanner, VP Alliances hos NiceLabel.

”NiceLabel Label Management System indeholder alt, de skal bruge for at digitalisere deres labelprocesser og standardisere al labelprint til én og samme platform. Dermed opnår de en problemfri drift, der gør det muligt for dem at reagere hurtigere på nye markedsbetingelser og krav, bringe produkter på markedet hurtigere og konkurrere mere effektivt i de sektorer, hvor de driver deres forretning.”


Nyheder og Indlæg om Labels


Seneste om Labels

Cookie-indstillinger