NORD – Gearenhed og motor i ét – den nye NORD DuoDrive

DuoDrive er en patenteret innovation fra NORD, der fuldt ud integrerer den højeffektive IE5+ motor med et 1-trins tandhjulsgear i et hus og dermed optimerer systemeffektiviteten. Kompakt installationsplads, høj effekttæthed og meget lav støjemission er kun nogle af dets fordele.

DuoDrive muliggør en konsekvent reduktion i antallet af versioner og udmærker sig ved sit glatte, uventilerede og kompakte design. Fjernelse af forskellige sliddele resulterer i mindre vedligeholdelse. Sammenlignet med tidligere drevsystemer fører den komplette DuoDrive-løsning med sin enkle plug-and-play-idriftsættelse til en betydelig reduktion i de totale omkostninger ved ejerskab (TCO) . DuoDrive er velegnet til brug i fødevareindustrien såvel som i intralogistikken .

Med det revolutionerende integrerede gearmotorkoncept er synkronmotoren IE5+ installeret i et hus sammen med et 1-trins tandhjulsgear. Som et system opnår den meget kompakte DuoDrive med sit hygiejniske vaskedesign en betydeligt højere energieffektivitet end det allerede gennemprøvede LogiDrive-koncept. Med op til 92 % tilbyder DuoDrive i øjeblikket i denne effektklasse den største effektivitet inden for kombinationen af gearenhed og motor på markedet og opnår meget høj systemeffektivitet i delbelastningsområdet. Det er således fremtidssikret og en reel omkostningsreduktion. Den første tilgængelige DuoDrive-størrelse dækker gearhastighedsforhold fra i = 3,24 til i = 16,2 og er designet til momentområder på op til 80 Nm og hastigheder på op til 1.000 min-1.

LÆS også: NORD – Decentral omformer med plug-and-play til lavere effektområder
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *