Vedligeholdelsesfri knivsægruller udvider igus online sortiment

iglidur ruller med forudsigelig levetid sikrer produkttransport i fødevareteknologi

For at brugerne kan modtage deres slidstærke knivsægruller endnu hurtigere, har igus udvidet sin online shop til også at inkludere sortimentet af iglidur ruller fremstillet af højtydende polymerer. Det nye sortiment inkluderer knivsægruller fremstillet af blåt iglidur A250 materiale. Den nye tribo polymer er specielt kendetegnet ved sin slidstyrke ved høje remhastigheder og opfylder samtidig kravene fra FDA og EU overensstemmelse.

For 10 år siden, var en lang levetid og kemisk modstand under rengøring de afgørende faktorer for udvikling af igus knivsægruller i drikkevareindustrien. I dag benyttes de ikke kun i drikkevareindustrien, men også i fødevare- og emballeringssystemer. Rullerne sikrer at transportører føres ensartet selv ved høje hastigheder og knivsægovergange der kræver begrænset installationsplads. Herved overføres produktet sikkert fra en transportør til en anden. Det er dog ikke kun sikkerheden ved stigende automatisk produktion der er efterspørgsel på; alle maskiner og systemkomponenter skal også opfylde kravene til hygiejne og renhed. Derfor har igus udviklet ialt fem materialer for knivsægruller for diverse applikationer. Alle produkter hjælper brugeren til besparelser, reducerer vedligeholdelse og øger levetiden for deres system. Det omfattende udvalg af smørefri knivsægruller tilbydes nu også i igus online shop. For specielle dimensioner kan brugeren benytte Tribo-Cut CNC service fra igus, udvalget af stangmaterialer eller specielle dimensioner ved sprøjtestøbning.

iglidur A250: FDA konformitet for knivsægruller til fødevarekontakt
Et af de fem iglidur materialer for knivsægruller er iglidur A250. Det opfylder de højeste hygiejnekrav fra FDA og EF10/2011 direktiver og er også egnet til høje hastigheder. Rullerne fremstillet af iglidur A250 kræver kun en lav driftseffekt grundet deres minimerede friktionskoefficient. Med den blå farve er den også optisk genkendelig. Alle iglidur knivsægruller fra igus er fri for eksterne smøremidler, så de er ufølsomme for støv og snavs og nemme at rengøre. igus kontrollerer den lange levetid og slidstyrke for rullerne på sit interne testlaboratorium, der dækker 3.800 kvadratmeter. Plastspecialisten kan derfor afgive en erklæring om alle rullernes levetid.

LÆS også: igus investering baner vejen for innovativ genbrugsteknologi for plast
Igus ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *