LAPP Danmark – TOSIBOX LOCK 210 OG LOCK 250

Robuste og effektive industrielle routere til sikre fjernopkoblinger

Leder du efter sikre fjernopkoblinger? Mød vores nye robuste og effektive industrielle routere: TOSIBOX® Lock 210 og TOSIBOX® Lock 250!

Routerne anvendes som endepunkter til fjernopkoblinger i produktionsnetværk (OT networks). Enheder, som er sluttet til dem, nås sikkert via internet og de fleste LAN- og WAN-netværk via krypterede VPN-forbindelser.

De nye TOSIBOX® Lock 210 og TOSIBOX® Lock 250 tilbyder en effektiv ydeevne med op til 30 Mbit/s VPN-gennemstrømning og 20 parallelle opkoblinger.

TOSIBOX® Lock 250 har integreret WiFi som forbindelsesmetode men kan også benyttes som adgangspunkt for andre trådløse enheder.

Fordele med TOSIBOX® industrielle routere

TOSIBOX® er verdens første specialdesignede opkoblingsløsning, som automatisk opretter og håndterer globale produktionsnetværk. Den er udviklet med enkelhed som designprincip, og oprettelsen af ​​en sikker fjernadgang er blevet automatiseret. Virksomheder i mere end 150 lande bygger i dag deres OT-netværk ved hjælp af TOSIBOX®!

  • Enkelt – oprette og håndtere sikre IoT-netværk på ingen tid!
  • Sikkert – testet og dokumenteret.
  • Modulerbart – kan udbygges – fleksibelt.
  • Unikt – globalt patenteret punkt til punkt-opkobling.

Se tekniske data og bestil via webshoppen – eller kontakt vores sales support, så hjælper vi dig med en helhedsløsning til dit OT-netværk!

TOSIBOX® – your private highway through the Internet of Things.

LÆS også: Lapp Danmark – Robuste og effektive industrielle routere til sikre fjernopkoblinger
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *