ZÜBLIN vinder Bæredygtig Beton Prisen 2021

ZÜBLIN vinder Bæredygtig Beton Prisen 2021 for Orientkaj Metrostation sammen med vores partnere fra Metroselskabet, Cobe, Arup, Rambøll, Hochtief og Unicon.

Foto: Rasmus Hjortshøj – Orientkaj Station

Det er anden gang i træk, at ZÜBLIN vinder den præstigefulde pris, og vi er virkelig stolte over at vinde i netop kategorien bæredygtig beton. Stor tak til Dansk Beton for nomineringen, alle vores partnere for et fantastisk og konstruktivt samarbejde og alle, der har stemt på projektet.

Dommerkomiteen fremhæver blandt andet ZÜBLINs flotte in situ-arbejde på projektet: ”Detaljerne står flotte og snorlige på den imponerende og raffinerede betonkonstruktion. Det vidner om et konstruktivt samarbejde mellem arkitekt, ingeniør og entreprenør ud fra devisen: Vi vil mere – vi kan mere – sammen skaber vi begavede løsninger i beton”, lød det fra dommerkomiteen under prisuddelingen.

Prisen gives for projektets sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtighed. Metroen er et bæredygtigt transportmiddel, og Orientkaj Station binder byen sammen på en ny og bæredygtig måde. Det slanke design inviterer byens borgere til at bruge metroen og byrummet og sparer samtid materialer og CO2.

Bæredygtig beton og succes gennem samarbejde – det er TEAMS WORK.

Find leverandører inden for fundering her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.