Siemens – Byg et levende øko IoT-system

Selv en industri 4.0-gigant som Siemens, der producerer 23 opfindelser dagligt, er afhængig af et industrielt-akademisk samarbejde.

Når det er muligt for vores kunder at bestille individuelt tilpassede produkter, er det ikke bare en high-level service. Det er meget mere bæredygtigt end tidligere. Det er den ægte Industri 4.0-revolution, ifølge Peter Bornerup, chef for Factory Automation-afdelingen i Siemens divisionen Digital Industries.

”Tag fx sko. I dag fremstiller en virksomhed millioner af kopier for at holde omkostningerne pr. par nede. Men ofte ender det med, at de smider en betragtelig mængde af dem ud. Måske har konkurrenterne lavet et mere populært design, eller der er kommet en ny trend. Spild i den størrelsesorden er tydeligvis ikke bæredygtigt. Hvis kunden derimod er involveret i designet og bestiller et tilpasset produkt, så ved du, at du kan sælge det,” forklarer Peter Bornerup, og tilføjer:

Derudover åbner det op for, at man med dette meget fleksible koncept kan sætte en decentraliseret produktion op. Du skal selvfølgelig sikre dig, at produktet bliver fremstillet på en fabrik tæt på kunden, og så behøver vi ikke at sende skoene halvvejs rundt om jorden.”

Læs mere her

LÆS også: Siemens – Wi-Fi 6 – Styrket effektivitet på industrielle applikationer?
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.