NORD – Højtydende drivenheder til bulkmaterialelogistikken

Lachenmeier Monsun A/S fra Danmark planlægger og bygger logistikanlæg til bulkmaterialer. I mere end 20 år har virksomheden forladt sig på gearmotorer fra NORD. I forbindelse med udvidelsen af Fredericia Bulk Terminal blev transportkapaciteten næsten fordoblet takket være de kraftige drev.

Da svineproduktionen i Danmark er faldende, og der er brug for stadig mindre korn som fodermiddel i Danmark, var det blevet nødvendigt at udvide kornterminalen til eksport. Lachenmeier brugte mere end 40 gearmotorer fra NORD til udvidelsen af terminalen: De driver ikke kun transportbånd og kopelevatorer til transport af korn, men er også installeret i porte, ventiler og ventilatorer. Takket være udvidelsen kan anlægget nu modtage 300 t korn i timen og udlede op til 600 t fra siloerne. Dets samlede kapacitet efter ombygningen er på 40.000 tons.

”Gearmotorer fra NORD er ideelle til håndtering af bulkmaterialer og passer perfekt til vores udstyr”, siger Christian Pedersen, medejer og salgschef hos Lachenmeier, som forklaring på det mangeårige partnerskab. Afhængigt af anvendelsesområdet anvender Lachenmeier forskellige gearmotortyper fra NORD. Parallelle akselgearenheder monteres i kædetransportører, kopelevatorer og tørremarker, keglehjulgear er det første valg i applikationer med begrænset installationsplads og snekkegearenheder i applikationer på filtre eller til lastning af skibe.

LÆS også: NORD – Skræddersyede drevløsninger til lageranvendelser
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *