Wood’s lancerer deres hidtil kraftigste affugtere

Tre år efter flytningen af deres fabrik fra Canada til Sverige er Wood’s klar til at lancere en helt ny generation svenske affugtere.

Lancering af LD-serien

Wood’s lancerer en helt ny generation affugtere, der er specielt udviklet til effektiv og energismart tørring af vasketøj. Affugterne fremstilles bæredygtigt i Sverige og har 10 års garanti.

Siden Wood’s flyttede deres produktion fra Canada til Sverige i 2018, har virksomheden løbende implementeret deres kerneværdier ​på alle niveauer: kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. Med den nye LD-serie går Wood’s et skridt videre ved at tilføje funktionalitet, cirkulær produktion og innovative produktfunktioner til deres værdier, hvilket gør deres nye produktserie banebrydende i branchen.

Wood’s lancerer nu hele fem modeller robuste og holdbare affugtere med tekniske egenskaber og funktioner, der opfylder de højeste krav til effektivitet og holdbarhed. “Vi har været meget omhyggelige med valget af materialer, hvilket resulterer i en maskine, der hovedsageligt er fremstillet miljøvenligt og genanvendeligt stål,” siger Roger Olsen, der er en del af designteamet hos Wood’s.

LD-serien består af fem nye modeller. LD24 og LD40Pro har analoge knapper til let justering af den ønskede fugtighed. De tre modeller LD40, LD44 og LD48Pro+ har digitale indstillinger og knapper, hvilket giver endnu flere intelligente funktioner end nogle af tidligere tiders affugtere. Man kan let indstille et af fire forskellige programmer, der supplerer hinanden og giver optimale betingelser for den mest energibesparende og effektive tørring af vasketøj, selv i vanskelige omgivelser. LD40Pro og LD48Pro+ er specielt udviklet til fællesvaskerier med særligt fokus på hurtig, energieffektiv og optimal tørring af vasketøj.

Patrik Tedsjö, administrerende direktør for Wood’s, udtaler: “Vi er meget stolte af den nye LD-serie. Vores mål var at udvikle en kraftig maskine, der også er meget holdbar, og de mål har vi mere end nået. Produkterne i LD serien er særligt velegnede til kældre og vaskerum, hvor der er brug for hurtig og effektiv affugtning og tørring. Vi er ikke gået på kompromis med noget, når det gælder kvalitet eller funktionelt design. Kvalitet ned til den mindst detalje er vigtig for alle produkter i vores sortiment, og den nye LD-serie lever op til vores høje krav.”

En helt ny funktion, der er standard i alle LD-seriens tre digitale modeller, er den unikke blæsertilstand (FAN-tilstand). I denne tilstand fortsætter maskinen med at tørre vasketøjet selv ved lav luftfugtighed, hvilket betyder, at kompressoren ikke kører. Dette gør tørring af vasketøj ekstremt økonomisk, fordi maskinen udnytter varmeproduktionen under affugtningsprocessen: for hver liter vanddamp, der kondenseres, genereres der 780 W varme. De andre programmer er vasketøjstilstanden LAUNDRY (kontinuerlig affugtning og høj blæserhastighed, der sikrer tørring med høj effektivitet), den “lette” tilstand EASY (affugtning ned til 50 % relativ luftfugtighed med lav blæserhastighed) og tilstanden NORMAL (manuel brugerdefineret indstilling af ønsket fugtighed og blæserhastighed).

Der er også en intelligent låsefunktion på de tre digitale LD-​modeller, som forhindrer ændring af forudindstillinger ved et uheld. “Dette er en god produktløsning for ejere af ejendomme og udlejere, der ønsker kontrol over energiforbruget i fællesvaskerier,” siger Patrik Tedsjö.

Eftersom mange angiver bekymring for støj som et af de vigtigste punkter, når de skal vælge affugter, har Wood’s udviklet modellerne i LD-serien, så de er “så stille som en hvisken” (45-48 dB) ved den lave blæserhastighed, ligesom moderne opvaskemaskiner.

En anden innovativ egenskab er det nydesignede aftræk, der sikrer optimal hastighed og volumen, når det gælder den affugtede luft, hvilket er et vigtigt aspekt ved tørring af vasketøj.

Designet med god adskillelse af luftindtaget og -aftrækket giver desuden en mere effektiv og mindre ressourcekrævende luftbehandling og affugtning, eftersom maskinen ikke behøver at behandle den allerede behandlede luft. 

Takket være høje kvalitetskrav ved valg af materialer og en robust konstruktion giver Wood’s 10-års garanti på LD-modellerne ved registrering, hvis filtrene udskiftes en gang om året.

Se Leverandører af Affugtere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger