Hans Følsgaard – Sporbarhed bliver snart et krav overalt

Sporbarhed bliver i stigende grad et krav inden for alle dele af branchen – ikke mindst i fødevareindustrien. Det udfordrer designet af bindere og opmærkning og Hans Følsgaard A/S leverer et stort program til selv de mest kritisk formål

Der er næppe noget mere ødelæggende for en fødevareproducents ry, end hvis en forbruger finder fremmedlegemer i maden. Selv om det kan være en nok så uskyldig plastgenstand, så er det alligevel et absolut no-go. Det gælder i stigende grad for alle brancher – og ikke kun for fødevarerne – men det følger naturligvis trenden om sporbarhed, ikke mindst i forbindelse med de stadigt strengere certificeringskrav.

Mere nyt fra Hans Følsgaard

Det har fået Hans Følsgaard A/S’ meget innovative leverandør af kabelbindere og opmærkningsprodukter, Panduit, til at udvikle et omfattende program med en fremragende, høj sporbarhed. Panduits produkter er rettet mod alle industrier, og der er designet en god portion logik ind i alle produkter.

Tag nu for eksempel plastemner som kabelbindere til fødevareproduktionen. Panduits bindere er i en plast med kraftig blå farve indeholdende metalpartikler. Det er kun meget få fødevarer, der er blå, så derfor er blå farve et oplagt valg, da det let opdages i fødevarer., hvis en kabelbinder skulle være beskadiget og dele endt i fødevareproduktet.

Selv om vision, AI (kunstig intelligens) og machine-learning i stigende grad bliver en del af mange proceslinier, så er der også tilfælde, hvor mindre kan gøre det. Panduits kabelbindere og –mærkninger har indlejret små metalpartikler i plastkomponenterne. Det giver en meget effektiv sporing af fremmedlegemer med metaldetektorer, hvilket er hurtigt, prisbillige og særdeles pålidelige løsninger til beskyttelse af slutbrugerproduktet.

Hør mere om Hans Følsgaards store udbud af opmærknings- og kabelbinderprodukter under HI Tech & Industri på stand G-5640.

LÆS også: Hans Følsgaard – Ingeniør-praktikant Christian Bysted
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger