Ønsker du en bil her og nu? Så er leasing løsningen

At spare sammen til en bil kan tage lang tid, hvis du ønsker noget af kvalitet, der gerne må være nyt, så maskinen hverken bærer præg af en tidligere ejer eller har tabt hestekræfter endnu. Hvordan skal du så finansiere en ny bil? Du kunne tage et lån i banken, men typisk vil en form for leasing være at foretrække. Med leasing kan du få en ny bil stillet til din rådighed nu og her uanset leasingtypen.

Leasing i Nordjylland fordelt på brug privat og i erhverv

Overvejer du leasing i Nordjylland, skal du selvfølgelig vide, hvilken type leasing du ønsker dig. Hvis du ønsker at lease en bil, der kan fungere både som privat bil og som firmabil, så er det splitleasing, der er vejen frem. Her bliver bilen brugt skiftevis til virksomhedskørsel og privatkørsel, typisk hvor bilen i hovedtræk skal bruges til erhverv, mens en beskeden procentdel af kilometerne køres privat.

Betal registreringsafgift over tid med flexleasing

Hvis du ikke er til sinds at bruge din leasede bil primært til erhverv, så kunne det være, du i stedet skulle vælge flexleasing. Flexleasing bliver ofte brugt til dyre biler med høj registreringsafgift, og her er tricket, at afgiften bliver brudt op og betalt i rater over tiden, du har bil i. Når leasingperioden er ovre, skal du dog finde en køber til bilen, hvis ikke du ønsker at købe den selv. Vær indstillet på dét.

Måske kan du lease bilen på ny

Ulempen ved flexleasing – at du skal finde en køber til bilen eller købe den selv – kan afhjælpes ved at finde et leasingfirma, som tillader, at du kan lease den samme bil på ny. Med sådan en løsning får du lidt mere tid at løbe på, inden du skal tage dig sammen til at slippe af med bilen eller købe den.

LÆS også: Safe-Tec – ET NYT SAFE-BAR KONCEPT: SAF150VK
Ønsker du en bil her og nu? Så er leasing løsningen's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger