Parker med fokus på en bæredygtig fremtid

Parker forpligter sig til at opnå en CO2-neutral drift i 2040, og gør fremskridt inden for teknologier, der understøtter en bæredygtig fremtid

Parker Hannifin Corporation (NYSE:PH), den førende aktør inden for Motion & Control-teknologier, har i dag udsendt sin 2020 rapport om bæredygtighed og annonceret sit mål om at opnå en CO2-neutral drift i 2040. Parker har også fastsat en række emissionsmål, der skal sikre virksomhedens fortsatte fremgang.

Omfang I, II og III for emissionsmål

 • En reduktion af samlede emissioner, der er et direkte resultat af virksomhedens drift, samt indirekte emissioner fra købt energi (omfang I og II) på 50 % i 2030.
 • En reduktion af andre indirekte samlede emissioner knyttet til indkøb af materialer, logistik og tjenester (omfang III) på 15 % i 2030 og 25 % i 2040.
 • Opnåelse af CO2-neutral drift (omfang I og II) i 2040.

“Parker har gjort store fremskridt inden for bæredygtighed, men vi anerkender behovet for at gøre endnu mere,” udtaler Tom Williams, bestyrelsesformand og administrerende direktør hos Parker. “Vores teknologier gør det muligt for vores globale kunder at være mere miljøvenlige og effektive, og forpligtelsen til at reducere vores egne CO2-emissioner er endnu et vigtigt skridt på vejen mod at skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer.”

Målene, der er angivet i dette års rapport, indsendes til godkendelse hos initiativet Science Based Targets, som definerer og fremmer bedste praksis inden for emissionsreduktion og mål om CO2-neutralitet i overensstemmelse med klimavidenskaben. Parkers langsigtede strategi omfatter reduktion af energiforbrug, investeringer i vedvarende energi og et tæt samarbejde med leverandører, så vi kan reducere vores energianvendelse og emissioner yderligere.

Teknologier, der understøtter en bæredygtig fremtid

Rapporten om bæredygtighed 2020 fremhæver også Parkers indbyrdes forbundne portefølje af Motion & Control-teknologier, der tilbyder en bred vifte af højeffektive produkter og systemer, som er udviklet til at hjælpe kunderne med at reducere forbrug og emissioner af drivhusgas.

Parker leverer teknologiløsninger, der muliggør ibrugtagningen af mere miljøvenlig og effektiv energi, elektrificering, letvægtning og andre innovationer med en positiv, global miljømæssig indvirkning til hundredtusinder af virksomheder på tværs af industri-, mobil- og luftfartsmarkederneherunder:

 • Et omfattende sortiment af tekniske materialer såsom termisk styring, belægninger, klæbemidler og vibrationskontrol, der muliggør flere elektriske anvendelsesområder.
 • En lang række Motion & Control-teknologier, der understøtter adskillige miljøvenlige energikilder såsom batterier, brændselsceller, hydrogen, bæredygtige brændstoffer og vedvarende energi.
 • Det stærkeste udbud af Motion-teknologi med elektrohydrauliske, elektromekaniske og pneumatiske aktuatorer, ventiler, pumper, motorer, controllere, software og transport til flere elektriske, flyindustrielle, mobile og industrielle applikationer.
 • En bred platform af filtreringsteknologier, der fremmer en mere miljøvenlig og bæredygtig verden.
 • Spændende muligheder for udvidelse af materialelister for onboard OEM-udstyr samt en væsentlig investering i ny infrastruktur, der understøtter en mere miljøvenlig teknologisk verden.

“Vi har mere end 100 års erfaring, og derfor er det ofte os, der kommer på banen ved de samarbejder, som skal løse de mest komplekse tekniske udfordringer,” tilføjer Williams. “Gennembrud, der gør verden mere miljøvenlig, smart og sikker ville ikke være mulige uden Parkers teknologier.”

Vigtigste bedrifter i rapporten om bæredygtighed

Andre vigtige bedrifter i rapporten relateret til Parkers bæredygtighedsinitiativer omfatter:

 • Sikkerhed er en kerneværdi, som alle Parker-medlemmer deler, og virksomheden har reduceret sin frekvens af registrerbare uheld med 72 % fra 2015 til 2020. I 2020 var registrerbare uheld pr. 100 teammedlemmer 0,40, hvilket er en reducering på 35 % fra 2019.
 • Siden 2010 har Parker reduceret energiintensiteten (MWt/USD) med 42 % og drivhusgasintensiteten (MT/USD) med 50 %. I 2020 blev Parkers klimaoplysningsscore rangeret i bedste kvartil blandt forskelligartede industrielle virksomheder.
 • Parker genanvender i dag mere end 85 % af det affaldsmateriale, der genereres ved fremstilling af virksomhedens produkter, og fortsætter med at reducere mængden af affaldsmateriale, der sendes til deponering.
 • Parker-Hannifin Foundation har doneret 64 millioner USD siden 2010, heriblandt 6 millioner USD i 2020.

Du kan finde yderligere oplysninger i Parkers seneste 2020 rapport om bæredygtighed. Få mere at vide her.

LÆS også: Parkers High Performance Flange-system er nu certificeret til marine anvendelser
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *