Hans Følsgaard – Multifarvet prisbilligt LED-lys til IO-Link

Multifarvede LED-armaturer giver nye muligheder for belysning og guidance i industrimiljøer. Banners LED-strip, WLS15, som forhandles gennem Hans Følsgaard A/S er en prisbilligt og let programmérbar IO-Link baseret løsning til fejlsporing i proces- eller automationslinjer

Livet bliver lettere for de timelønnede medarbejdere i industrien, hvis de proceslinjer, som medarbejderne betjener, giver nogle klare og tydelige meldinger om produkternes tilstand. Det gælder ikke mindst, når det drejer sig om at fange produkter, der måtte være fejlbehæftede. En effektiv brug af de nyeste LED-teknologier og enkle protokoller medvirker til at gøre arbejdet med at spore og fjerne defekte produkter meget nemmere.

Banner, der er blandt Hans Følsgaard A/S’ fine leverandører af blandt andet industrielle LED-belysninger og visuelle alarmprodukter, har samlet funktion, intelligens og enkel brug i én samlet, prisbillig løsning. Det er serien af WLS15 LED-strips (armaturer), som via en styring gennem blandt andet IO-Link kan give en fremragende multifunktionalitet ved proceslinjerne – lige fra godt, hvidt arbejdslys til multifarvede status- og advarselslys, der kan følge med et produkt under mistanke.

Mere nyt fra Hans Følsgaard

WLS15 består af flere versioner i længder à 220mm, 360mm, 500mm, 640mm, 920mm eller 1.200mm kan opsættes langs eller på tværs af proceslinjer. Armaturerne er opbygget af arrays af lysdioder, der via forskellige protokoller – især IO-Link – kan give enten det hvide arbejdslys eller en alarm i en given relevant farve. Hvis en kamera til visuel inspektion detekterer en fejl, kan WLS15-armaturer markere fejlen ved røde LED’er, der kan programmeres til at følge produktet langs et procesbånd – eller på tværs af båndet, hvis flere produkter kører parallelt på linjen.

Med IO-Link opnår man en uafhængighed af proprietære busprotokoller, så man er uafhængig af fabrikater af industrielektronik. WLS15 LED-strips kan styres fra en hvilken som helst IO-Link master – herunder produkterne fra Følsgaards populære agentur, Turck. WLS15-lysprodukterne kan give 19 individuelle farver, og armaturerne kan placeres i forlængelse af hinanden, hver med en egen IO-Link tilslutning. IO-Link opsætningen ligger i masteren, så udskiftning af et beskadiget armatur er let. Men med Banner IP66- eller IP67-klasse for WLS15 holder serien af LED-strips til det meste…

Hør mere om Hans Følsgaards store udbud af LED-belysning og industriautomation under HI Tech & Industri på stand G-5640.

LÆS også: Hans Følsgaard – Bredt program af råkabler
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *