Fujitsu Danmark outsourcer TMS-forretningen til det amerikanskejede TD SYNNEX-selskab Tech Data

Teknologivirksomheden Fujitsu udvider sit partnerskab med det amerikanske it-distributionsselskab Tech Data, som er en del af TD SYNNEX. Således bliver Tech Data underleverandør af alle Fujitsus field services i Danmark.

Fujitsu, som er specialist i cloud- og it-sikkerhedsløsninger, har netop sat blæk på aftalen med Tech Data om at outsource sin traditionelle TMS-forretning (Technical Maintenance Services), der består af transport og servicetjek hos detailhandlere, datacentre og slutbrugere. Formålet er at effektivisere Fujitsus field services og dermed frigive ressourcer til at fokusere på tech-virksomhedens strategiske forretningsområder. Fujitsu Danmarks field service-medarbejdere bliver en del af Tech Data inden udgangen af 2021. Fujitsu vil dog fortsat være ansvarlig for kundekontakten og sikre den høje kvalitet af leverancerne.

”Beslutningen om at outsource TMS-forretningen er truffet, fordi vi ønsker at fokusere på væksten af vores primære forretningsområder – nemlig cloud, it-sikkerhed og SaaS-løsninger inden for ERP og ESDH. Ved at udbyde field services gennem en underleverandør frigiver vi kapital og ledelsestid til at fokusere på vores kerneforretning. Vi har gjort det før med succes i andre lande, og derfor er jeg overbevist om, at samarbejdet bliver til gavn for både vores kunder og virksomhed,” siger Søren Rinnov Østergaard, administrerende direktør i Fujitsu Danmark.

Tech Data, som er en af verdens største teknologidistributører og førende på field service-markedet, fusionerede den 1. september 2021 med Synnex under det nye fælles navn TD SYNNEX og fik dermed endnu større global rækkevidde. Selskabet er en ideel partner for Fujitsu, som allerede har lignende aftaler med Tech Datas Global Lifecycle Management-servicedivision i andre lande. Derfor var de også det oplagte valg, da jagten gik ind på at finde en ny underleverandør i Danmark.

”Vores field services er en naturlig del af Fujitsus produktportefølje, og derfor vil vi fortsat udbyde denne leverance, men det er ikke en forudsætning, at vi selv udfører aktiviteterne. Tech Data er specialiseret i området, og vi har allerede gode erfaringer med dem som underleverandør i andre lande. Jeg er derfor meget tilfreds med, at det netop er dem, der skal levere vores field services fremadrettet,” siger Søren Rinnov Østergaard, administrerende direktør i Fujitsu Danmark.

Find Leverandører af Elektronik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *