Bæredygtigt forbrug – Lykkegaard reparerer gerne gamle pumper

Kvalitet er for os også et spørgsmål om at få vores pumper til at være langtidsholdbare. Et bevis på at det er en bærende del af virksomhedens kultur er, at vi netop har repareret en afvandingspumpe, som blev produceret her på fabrikken i Ferritslev på Fyn i 1955.

Siden dengang har den afvandet marker ved Svinninge på Sjælland og har være med til at holde området tørt i næsten 70 år.

Nu har den netop været tilbage på fabrikken til reparation.  Den trængte til en ny motor og i stedet for at skifte hele pumpen har vi skaffet en ny motor og lavet et tilpasningsstykke, så den nye motor kan passe der, hvor den gamle sad på pumpen.

Selve pumpen er derfor den samme. Efter et serviceeftersyn og reparationen har vores montør Uffe været i Svinninge og genmonteret den med den nye motor. Så kan den sikkert klare 30 eller 50 år mere.

Service forlænger levetiden for pumperne

Vi servicerer, reparerer og monterer alle typer af pumper – både dem som er fabrikeret her på fabrikken i løbet af de 120 år, virksomheden har eksisteret – og andre fabrikater. Nogle gange kan vi guide over telefonen, hvis der er en mislyd eller en pumpe som ikke arbejder helt regelmæssigt.

Vi har erfaring i at finde og løse de udfordringer der kommer. Og med det rigtige vedligehold og regelmæssige serviceeftersyn, ser vi, hvordan pumperne kan leve og være driftssikre år efter år efter år…

Bæredygtigt forbrug – en fordel for alle

Hos Lykkegaard A/S arbejder vi for at leve op til Verdensmålene – og især mål nummer 12 om bæredygtig produktion og forbrug er den del af virksomhedens DNA fra længe før, der blev tænkt på verdensmålene.

Hos os har det altid været målet at skabe pumper, som passer præcist til kundens behov, og i en kvalitet, som er driftssikker og langtidsholdbar. Så behøver du som kunde hverken at tænke (ret meget) på pumperne eller skifte dem ud de næste mange, mange år.

LÆS også: Lykkegaard – Specialister i service og reparation
Lykkegaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *