Den udvidede Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure-ventilserie øger effektiviteten af den aseptiske produktionsproces

For at imødekomme det stigende behov for mere effektiv aseptisk produktion udvider Alfa Laval sin serie af Unique DV-ST UltraPure-membranventiler. Den helt nye serie indeholder slankere aktuatorer og optimerede støbte letvægts-ventilelementer med ekstraudstyr for uovertruffen økonomisk drift. Den forbedrede DV-ST UltraPure-serie kan tilpasses fuldt ud for at opfylde stort set alle krav til aseptisk proces inden for fødevare- og lægemiddelindustrien.

For at imødekomme det stigende behov for mere effektiv aseptisk produktion udvider Alfa Laval sin serie af Unique DV-ST UltraPure-membranventiler. Den helt nye serie indeholder slankere aktuatorer og optimerede støbte letvægts-ventilelementer med ekstraudstyr for uovertruffen økonomisk drift. Den forbedrede DV-ST UltraPure-serie kan tilpasses fuldt ud for at opfylde stort set alle krav til aseptisk proces inden for fødevare- og lægemiddelindustrien.

Andet nyt om Ventiler

Slankere, pladsbesparende aktuatorer og støbte letvægts-ventilelementer for optimeret ydelse er innovationerne bag den forbedrede DV-ST UltraPure-serie. Disse mindre, aseptiske membranventiler leverer varen – fra lavere samlede driftsomkostninger til håndgribelige bæredygtighedsgevinster.

“Disse forbedringer gør vores Unique DV-ST UltraPure-membranventiler helt enestående,” siger Paw Kramer, Portfolio Manager, Valves and Automation, Alfa Laval.

Mindre aftryk fra aktuatorer, bedre performance

Størrelse er vigtig. Den nye slanke (SS/SL) DV-ST UltraPure-aktuator i rustfrit stål er 42 % lettere, 25 % mere kompakt og 17 % kortere i højden end de fleste andre aktuatorer. Og der er også en anden fordel: den er mere energieffektiv på grund af reduceret luftforbrug. Disse fuldt svejsede, vedligeholdelsesfri aktuatorer, der er testet til at udføre en million slag uden service, kan modstå et bredt interval af tryk. Ekstraudstyr omfatter en slaglængdebegrænser, visning af økonomisk ventilposition og omfattende automatisk ventilsensor og -kontrol.

Nye støbte ventilelementer med optimeret ydelse (OP)

Den nye ASME BPE-overensstemmende støbte OP er det nyeste medlem af DV-ST UltraPure-familien af ventilelementer. Ventilen, der er konstrueret ud fra en CFD-analyse (computational fluid dynamics), er i gennemsnit 36 % lettere end det støbte standardventilelement, og har et meget mindre sæde. Dette giver følgende fordele: lavere installationsomkostninger på grund af det mindre fodaftryk; hurtigere og mere energieffektive rengøringscyklusser, fordi der er mindre stål, der skal opvarmes til sterilisering på stedet; lavere samlede driftsomkostninger på grund af mindre membraner, håndtag og/eller aktuatorer; og sikker, simpel og omkostningseffektiv vedligeholdelse.

Konstrueret nøjagtigt efter kundens specifikationer

Den forbedrede Unique DV-ST UltraPure-serie, der kan tilpasses fuldt ud, opfylder stort set alle krav til aseptisk proces. Den understøttes af Alfa Laval Q-doc-dokumentationspakken for fuld sporbarhed af dele, gnidningsløse kvalifikations- og valideringsprocesser og ro i sindet på langt sigt.

Se leverandører af Membranventiler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *