Boost Automation GmbH etablerer nyt partnerskab med Scape Technologies

Det nye Fill Group-datterselskab – BOOST Automation GmbH med base i Hornstein, Burgenland, har indgået en ny partnerskabsaftale med danske Scape Technologies, der udvikler og markedsfører komplette fleksible automatiserede bin-picking løsninger til product-emne-opsamling med efterfølgende præcisionsaflevering.  

BOOST Automation GmbH udvikler og producerer robotbaserede automatiseringsløsninger,  montage- og forarbejdningssystemer og specialmaskiner til kunder i bilindustrien, luftfarten, elektronik- og metalindustrien samt fødevareindustrien. Den  innovative virksomhed fortsætter med at udvide disse kompetencer gennem partnerskaber og udnytte de mange synergier bedst muligt  gennem et tæt samarbejde med FILL GESELLSCHAFT M.B.H. koncernen.

“Profitable, fleksible og brugervenlige automatiseringsløsninger har et stort potentiale i fremstillingsindustrien. Derfor er det også naturligt at indgå i et samarbejde med Scape, en specialiseret fokuseret robotteknologisk virksomhed, med mere end 15 års erfaring i at levere komplette fleksible og pålidelige automatiserede bin-picking-løsninger, der gør det muligt for cobots og industrielle robotter at udføre opgaver, der ellers ikke ville være i stand til at automatisere effektivt”,  siger  Mario Redhammer, CEO hos Boost Automation GmbH.

Den brugervenlige SCAPE Bin-Picker-teknologi anvendes til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – heraf begrebet bin-picking. Teknologien bruges blandt andet til montage af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, som f.eks CNC maskiner, kvalitetskontrol og pakning. Løsningen bygger blandt andet på en algoritme, som gør det muligt for en robot med kamera at omsætte billeddata tilstrækkeligt hurtigt til, at robotten kan arbejde hurtigt og sikkert med håndteringen af emnerne. Denne teknologi kan danne grundlag for produktivitetsoptimering og sikre, at produktionsløsninger kan forblive konkurrencedygtige.

“I BOOST Automation fandt vi en ny partner, som vi strategisk kan styrke vores markedsposition og servicere en bredere vifte af kunder med. Vi ser frem til et succesfuldt samarbejde, der vil sætte os i stand til yderligere at imødekomme de stigende krav fra det hastigt voksende procesautomatiseringsmarked”, siger Søren Bøving-Andersen, administrerende direktør i Scape Technologies.

LÆS også: Scape Technologies og Woitech indgår nyt samarbejde
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger