De mest avancerede smartphones i 2021

Siden de første smartphones blev sluppet løs på markedet er der sket meget udvikling og nytænkning. I dag kan vi streame fuld HD på vores telefoner, spille krævende spil og endda dykke ind i virtual reality verdenen, alt sammen med en smartphone der passer i lommen. Og så kan den jo stadigvæk ringe til familie og venner, eller sende tekstbeskeder til kæresten eller chefen. De moderne smartphones er nærmest fuldblods computere i miniature udgaver.

Så med smartphones har vi ikke blot muligheden for at forblive forbundet med menneskene omkring os som tidligere, men med disse intelligente enheder er vi i stand til at installere apps og spil der for få år siden kun hørte hjemme på casioner eksempelvis. Nu til dags er der masser af muligheder på nettet med forskellige maskiner, for eksempel har Maria casino live roulette spil hvor det føles som du spiller et ægte spil.

Og faktisk er mange computere som blot er 10 år gamle faktisk meget langsommere end de moderne smartphones der har lynhurtige processorer, masse hukommelse og et hav af lagerplads. Sådan har det ikke altid været. De første generationer smartphones var dyre, sløve og havde ikke meget overskud til apps eller store filer.

De første mange udgaver af smartphones blev også hurtigt forældet, både i form af styresystemer såvel som dens indmad. Men i dag er det sløvet lidt ned, og køber man en af topmodellerne på markedet i 2021 kan man forvente den holder mange år, såfremt man passer godt på den selvfølgelig.

Så er du på markedet efter en ny telefon er du heldig, da 2021 må siges at være et godt år at købe en ny smartphone. Lad os se lidt nærmere på hvilke nye modeller der kom, og kommer i 2021.

1. iPhone 13 Pro Max, Apple

Man kan ikke skrive om de bedste smartphones i verden uden at nævne nogle af Apple’s produkter. Vi har valgt iPhone 13 Pro Max. Som navnet lægger op til er der her tale om en af de kraftigste og hurtigste iPhones nogensinde skabt. Den kommer klar til 5G netværk, standard udgaven har 128gb lagringsplads, men med Pro Max kan man få en hel terabyte altså 1000gb. Og Apple’s kamera på 12 megapixel er perfekt til mange anledninger. Pro Max er også en smule større, nemlig 6.7 tommer. Man får også en skærm der kører på 120hz i frekvens, altså dobbelt så hurtigt som basis udgaven.

2. Galaxy Z Fold 3, Samsung

Er man ikke til Apple produkter, eller er det vigtigere at have en super lækker foldbar telefon som Galaxy Z Fold 3, ja så har Samsung skabt en fantastisk smartphone. Den kan alt hvad en avanceret telefon skal kunne, og så er den unikt designet. For moderne smartphones altså. Foldbare mobiltelefoner var populære for 10-15 år siden, men måtte vige sig til de første generationer af smartphones. Nu er teknologien så kommet hele vejen rundt igen, og selvom det ikke er verdens første foldbare telefon, så er den stadig unik.

3. Galaxy S21 Ultra, Samsung

Har du ikke behov for en foldbar telefon, er Galaxy S21 Ultra et godt alternativ. Prismæssigt er ligger S21 lavere, men du får nærmest den samme indmad. Du betaler bare ikke for den dyre foldbare skærm og det unikke design. Samsung har efterhånden fået ry for at være Apple’s største rival når det kommer til mobiltelefoner, og det med god grund. Man ved hvad man får når man køber en Galaxy, og det er kvalitet.

4. iPhone 13, Apple

Basis modellen af de nye iPhone 13 kommer stadigvæk med hele 128 gb lagringsplads. Selve telefonen er lidt mindre end dens storebror Pro Max, men 6.1 tommer skærm er stadig stort nok til de fleste, og den skal jo også kunne holdes med én hånd. En af de største grunde til at overveje en større model er hvis man føler et behov for at køre i 120 hz. Det kan gøre film og spil bedre, men hvis ikke man ved hvad det er, så har man nok ikke brug for det. Alle iPhone 13 modeller har den samme processor, nemlig en A15 Bionic CPU, så hastigheden er lige god på de forskellige udgaver.

Konklusion Hvis du er på markedet efter en ny telefon i den øverste del af prislejet så er de ovenstående 4 modeller nogle gode valg. De vil holde sig godt i flere år fremadrettet, og de har både hukommelse, processor kraft og lagerplads nok til at kunne klare både familie billederne samt arbejds filerne, og selvfølgelig lidt underholdning undervejs.

LÆS også: LOGSTOR i nyt ambitiøst samarbejde
De mest avancerede smartphones i 2021's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger