LOGSTOR – Vores grønne rejse fortsætter

Vores grønne rejse fortsætter med Løsning Fjernvarme, hvor vi er påbegyndt leverancen af rørsystemet til konverteringen af Stjernevejskvarteret. Vores rør med kapper af 100% genbrugsplast bidrager med intet mindre end en samlet besparelse på 55 tons CO2!

”I fredags klippede vi snoren på projekt Stjernevejen. I alt sparer vi 185 tons CO2 om året ved at konvertere mere end 200 husstande fra olie- og gasfyr til fjernvarme lavet på flis og overskudsvarme”, siger Esben Iversen, driftsleder fra Løsning Fjernvarme og understreger, at uden innovative leverandører vil deres mission om klimavenlig fjernvarme ikke blive en realitet.

Læs også: LOGSTOR – Grøn fjernvarme er kommet for at blive

Vi er utroligt glade for, at Løsning Fjernvarme har været visionære på dette projekt, som i væsentligt grad bidrager til vores fælles rejse mod en bæredygtig fremtid med cirkulær økonomi indenfor fjernvarmebranchen.

Fællesskabet bliver stærkere når flere deltager. Hjertelig velkommen til alle der nu skal have grøn fjernvarme.

LÆS også: LOGSTOR i nyt ambitiøst samarbejde
LOGSTOR A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *