LEM lancerer transducer med høj nøjagtighed til strømmåling i applikationer langs jernbanen

LEM, et førende selskab indenfor elektrisk måling i industrien og biler, har introduceret en ny strømtransducer serie, der er ideel til retrofit i applikationer langs jernbanen eller til at reducere prisen for nye installationer. Dens robuste design og standardiserede 4-20 mA out gør at den også kan bruges til automation eller i styringen af solcelle parker. Transducerens innovative primære kredsløb (patentanmeldt) og to ASiCs der detekterer det magnetiske felt, muliggør nøjagtig strømmåling.

HTRS-serien vil kunne fås i tre strømintervaller (10 A / 30 A / 50 A), med spidsstrøm måling på op til det dobbelte af det nominelle. På trods af meget høj isolerings testspænding på 6,0 kV er HTRS-serien kompakt, og måler blot 72 x 29 x 26 mm. HTRS-serien tilbyder også god temperatur stabilitet og monteringsadaptere der muliggør installation af enheden i eksisterende applikationer.

Transduceren efterlever International Railway Industry Standards (IRIS). Med HTRS får brugere indenfor jernbaneindustrien stillet en alsidig serie af sensorer til deres rådighed, lige meget om de arbejder indenfor jernbane- eller signalteknologi. HTRS-serien er velegnet til at måle strømme i skiftespor, bomanlæg og signalsystemer. De kan også bruges i industrielle applikationer, såsom procesautomatik eller DC strømopsamling i solcelleparker.

Split core design tilbyder en meget høj nøjagtighed på 2% ved +25 °C og høj temperaturstabilitet i driftstemperaturområdet fra -40 til +85 °C. HTRS målefrekvens båndbredden (-3 dB point) er på 1 kHz og den tilbyder også hurtig responstid på 10 μs ved 90% af den nominelle strøm. Strømforbruget ved maksimal primær strøm er mindre end 50 mA ved en forsyningsspænding på +12 VDC eller +24 VDC.

Det primære kredsløb sikrer at nærved liggende ledere med samme strøm kun forårsager en typisk maksimal afvigelse på 0,3%. Placeringsfejlen i den primære leder er ubetydelig i forhold til tidligere løsninger.

Med en vægt på blot 35g er transduceren over 70% lettere end tidligere split core strømtransducere til sådanne applikationer. Den efterlever også flere internationalt anerkendte jernbane standarder samt IRIS specifikationen.

Strømføleren er designet efter de seneste standarder for jernbane teknologi og industri, herunder UL og UKCE, og er baseret på materialer der efterlever alle relevante brandbeskyttelseskrav til jernbane applikationer. Et CE-certifikat er tilgængelig og som alle LEM strømtransducere til jernbane applikationer leveres HTRS serien med en LEM garanti på fem år.

LEM – Life Energy Motion

LEM er et førende selskab indenfor elektrisk måling, der udvikler de bedste løsninger til energi og mobilitet, der sikrer at vores kunders systemer er optimerede, pålidelige og sikre.

Vores 1.500 ansatte i over 15 lande transformerer teknologisk potentiale til stærke løsninger. Vi udvikler og ansætter de bedste globale talenter, arbejder på forkanten af megatendenser såsom vedvarende energi, automatisering og digitalisering.

Med innovative elektriske løsninger hjælper vi vores kunder og samfundet med at accelerere overgangen til en bæredygtig fremtid.

LEM har været noteret på SIX Swiss Exchange siden 1986, firmaets ticker symbol er LEHNwww.lem.com

LEM Nordic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *