Mobiltelefon til dit barn

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en stor tryghed for både barn og forældre, når barnet skal til at have sin første mobiltelefon. Først skal man vurdere, om tiden er inde til at få en mobiltelefon. Men dagens unge generation er faktisk lynhurtige til at lære at håndtere en telefon. Det er dog en stor jungle af telefoner og abonnementer, man kan vælge imellem og hvad passer lige til dit barn?

Valg af telefon

Det er en stor ting skulle at vælge den første telefon og samtidig også en stor ting, når dit barn skal have sin første telefon. Det betyder,at du nu kan have kontakt med dit barn på en helt anden måde. Alt efter dit barns alder er det forskelligt, hvor meget man behøver at investere i mobiltelefonen. Til at starte med vil den vigtigste funktion være at ringe og skrive. Det kan dog være, at dit barn har ønsker til at mobilen skal kunne spille god musik, tage gode billeder mm., men her er det selvfølgelig dig som forælder, der tager den endelig beslutning. Der findes telefoner i alle prisklasser. Du kan nemt finde et godt tilbud på en telefon, da der hele tiden kommer nye på markedet. På den måde kan det være, at du kan finde et godt tilbud på en telefon til dit barn.

Valg af mobilabonnement 

Som næste step skal du finde et abonnement, som passer til dit barn. Når der skal vælges mobilabonnement til børn, kan det være svært at finde ud af, hvor stort behovet er, fordi det  er barnets første mobil. Du skal som forælder finde ud af, hvilket abonnement der passer bedst til dit barn – ligesom når du skal vælge til dig selv.  

Det kommer dog meget an på barnets alder, hvor meget mobilen vil være i brug. I nogle hjem er der tidsbegrænsning på mobilbrugen, og derfor vil det være enklere at vurdere, hvilket abonnement, der vil være passende for barnet. Det kan også være, at dit barn især ringer og derfor skal have fri taletid fremfor data eller fri sms. Det er noget, du som forælder skal afgøre ud fra dit barns alder samt barnets tekniske evner og sproglige behov. 

Hos CBB Mobil kan du også vælge at oprette en børnekonto. Med en børnekonto kan du holde styr på, hvor meget dit barn bruger på telefoni. Dermed ender du ikke i en situation, hvor dit barn har brugt taletid og data mv. udover det abonnement, som der er forudbetalt for.

LÆS også: Grundfos slutter sig til sammenslutningen 50L Home for at fremme løsninger inden for vandbesparelse i boliger og byer
Mobiltelefon til dit barn's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *