Unidrain og eurodan-huse fortsætter det stærke samarbejde

To danske brands Unidrain og eurodan-huse er blevet enige om at fortsætte den spændende rejse, som de over en årrække har været på sammen. De har nemlig underskrevet endnu en treårig samarbejdsaftale, som betyder, at Unidrain fortsætter som fast leverandør af design linjeafløb til én af landets største producenter af typehuse.

I mere end et årti har Unidrain og eurodan-huse stået hinanden forretningsmæssigt nær. Med en forlænget aftale sikret kan de to virksomheder bygge videre på det stærke samarbejde. Hos eurodan-huse ser man frem til at udvikle partnerskabet.

 Samarbejdet med Unidrain strækker sig over mange år. Vi har fundet en god vej, og udviklingen vil vi naturligvis gerne fortsætte, fortæller administrerende direktør hos eurodan-huse Thomas Dahl.

– Nogle af de tiltag, som indgår i vores nye samarbejde, er blandt andet opgradering af showroom og her giver det rigtig god mening at tænke langsigtet, fortsætter Henrik Handschuh, administrerende direktør hos Unidrain.

Et fundament af fælles værdier

Det gode samarbejde bygger på et fundament af solide værdier, der binder både brands og store ambitioner sammen.

– Eurodan-huse er en stor og vigtig spiller på det danske typehusmarked. Deres sans for kvalitet og design matcher vores profil rigtig godt. Derudover er vi begge store virksomheder med danske rødder, og vi sætter stor pris på langsigtede relationer, siger administrerende direktør hos Unidrain Henrik Handschuh.

Velviljen og glæden over samarbejdet er gengældt hos eurodan-huse.

– Vi var faktisk de første, som anvendte Unidrain i vores branche, og set i bakspejlet var det en rigtig god beslutning. Unidrain er et stærkt brand, som i høj grad matcher vores værdier og høje standarder, siger Thomas Dahl.

Tæt og langvarigt samarbejde har stor betydning

Det går stærkt i byggebranchen. Det kan man hos både Unidrain og eurodan-huse nikke genkendende til, så der bliver nok at se til på den vækstrejse, Unidrain og eurodan-huse sammen skal på.

Hos eurodan-huse har forskellige omstændigheder været medvirkende til, at der det senest år har været en enorm efterspørgsel på typehuse.

– Særligt foråret 2021 var vildt. Nu ser vi dog ind i et mere stabilt marked, der er ved at finde et naturligt leje, som vi regner med, vil være på ca. 5.500 enfamiliehuse om året, siger administrerende direktør Thomas Dahl.

Unidrain er standard i alle eurodan-huses løsninger, så på hovedkontoret i Glostrup kan man se frem til fortsat at være med til at realisere rigtig mange familiers boligdrømme. Både Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe og den elegante GlassLine vil være fremtidige tilvalg for eurodan-huses kunder.

Hos både Unidrain og eurodan-huse er man overbevist om, at det tætte samarbejde har betydet en større tryghed for eurodan-huses konsulenter i forhold til at kunne rådgive sikkert og professionelt om Unidrains løsninger.

– Vi er stolte af at være en del af eurodan-huses vækstrejse, og vi er glade for fortsat at være med til at tilføre eksklusivitet og godt design til danske badeværelser til kommende generationer, afslutter Henrik Handschuh.

LÆS også: Unidrains nye Salgs- & Eksportkoordinator har international erfaring og dansk design under huden
Unidrain A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *