Delfi – Labelsoftware opmærker tusindvis af smykker hos Aqua Dulce

Af Nicole Ryle

Det dansketablerede smykkebrand, Aqua Dulce, producerer og leverer tusindvis af smykker til deres engros- såvel som webshopkunder hver måned. Med et stort varesortiment, og mange forsendelser, kan der ske pluk- og lagerfejl, som i sidste ende kan koste virksomheden penge. Derfor har de implementeret en komplet label- og stregkodeløsning, som nu skaber det nødvendige overblik.

Janne Lisberg Fisker grundlagde smykkebrandet, Aqua Dulce, for 17 år siden. Hun både designer, sælger og har overblik over de mange tusinde smykker, som sælges i Skandinavien og rundt omkring i Europa – og så har hun altid et skarpt og detaljeorienteret øje på alle processer, som helst skal drives så fejlfrit og effektivt som muligt.

Stort varesortiment kræver et skarpt overblik – også for kunderne

Heraf opstod der pludseligt et behov for et bedre produktoverblik; hun manglede stregkoder og labels på hendes smykkeposer. Derfor gik hun proaktivt i gang med at undersøge mulighederne for at implementere stregkodelabels på alle hendes varer. I hendes ivrige søgen fandt hun frem til Delfi Technologies efter hun havde fået sine stregkoder fra GS1.

Delfi Technologies greb hurtigt bolden, og guidede hende i retning af BarTender Labelsoftware samt en labelprinter, Citizen CL-E321, og dertilhørende labels. Den skarpe smykkedesigner havde allerede selv designet looket på den label, hun godt kunne tænke sig til de små plastikposer, indeholdende smykker, som bliver sendt videre til brandets engroskunder.

– For at skabe bedre overblik over vores mange, tusinde varenumre, havde jeg brug for en detaljeret stregkodelabel med fyldestgørende produktinformation; både for vores egen skyld, men i særdeleshed også for vores kunders skyld, fortæller Janne Lisberg Fisker, ejer af Aqua Dulce.

Labelsoftware automatiserer processer samt minimerer fejl

For at designe og udvikle den perfekte label til Aqua Dulces behov, har de investeret i det effektive labelsoftware, BarTender Automation Edition gennem Delfi Technologies. Denne udgave automatiserer hele processen fra at indsætte de rette oplysninger samt stregkoden på labelen til at labelprinteren printer de særlige labels ud, som derefter kan opmærke smykkeposerne.

Janne skal blot have alle produktinformationer, samt stregkoder, i et excel-ark, som hun derefter kan udskrive direkte for at få de særlige labels. Excel-arket er nemlig sat op til BarTender Labelsoftwaren, som anvender oplysningerne og tilpasser dem labelen.

– Vores labelløsning minimerer bl.a. plukfejl, da vi nu hurtigt kan differentiere produkter, størrelser og farver fra hinanden. Tidligere havde vi blot en lille papirlabel med varenummer på vores poser, og der kunne hurtigt ske tastefejl i vores systemer, da de 4-cifrede varenumre kunne ligne hinanden, fortæller Janne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – – –
Aqua Dulce er et dansk smykkebrand etableret i 2004, som designer og producerer smykker i ædelmetaller. Det æstetiske udtryk er enkelt og rent, og designet følger tidens trends. Aqua Dulce har 350-400 engroskunder samt webshop.

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter – primært til detail-, lager og logistikbranchen samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

LÆS også: Delfi – Min Købmand Møldrup fremtidssikrer generationsskifte
Delfi Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger