Succesfuld afslutning af 2021 – Scape Technologies sluttede året med en ny kunde i Sydtyrol, Italien

Scape Technologies og den nye østrigske partner BOOST Automation har i fællesskab vundet kontrakten om en robotcelle med to SCAPE Bin-Picker løsninger til presseautomatisering og pakning af færdige emner hos MANOMETAL i Sydtyrol, Italien. Med denne ordre afslutter Scape et godt 4. kvartal 2021, der har budt på en række nye og vigtige ordrer for selskabet.

BOOST Automation GmbH, der er en del af Fill Group, indgik i 2021 den partneraftale med Scape Technologies, der nu har resulteret i ordren fra Manometal. BOOST udvikler og producerer robotbaserede automatiseringsløsninger, montage- og forarbejdningssystemer og specialmaskiner til kunder i bilindustrien, luftfarten, elektronik- og metalindustrien samt fødevareindustrien.

Flere og flere brancher effektiviserer med Bin-Picking løsninger, som bidrager til stabil og lønsom produktion, hvor stigende konkurrence forudsætter, at man konstant og hurtigt er i stand til at omstille og optimere produktionsprocesser og håndtere mange forskellige emner.
MANOMETAL producerer præcisionsdrejede dele og samlinger lavet af messing, drikkevandslegeringer, rustfrit stål og aluminium til en lang række industrisektorer. MANOMETAL effektiviserer nu dele af produktionen med en robotcelle med to fleksible SCAPE Bin-Picking Løsninger, 3 HORST900 industrirobotter, og et transportbåndplukkesystem.

Ordren fra MANOMETAL afslutter et godt 4. kvartal sidste år for Scape med ordrer fra bl.a. BROEN i Assens, samt BWM (Bremer Werk für Montagesysteme) og HEYCO i Tyskland. Ordren fra MANOMETAL vil ikke påvirke Scape Technologies’ tidligere udmeldte forventninger til 2021.

LÆS også: Tyske HEYCO-WERK SÜD vælger Scape Technologies til automatiseringsprojekt
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *