Efter vildt 2021 – Fremadstormende robotlagerspecialist opnår Great Place to Work-certificering

Element Logic Danmark med hovedsæde i Odense er for første gang kåret som en god arbejdsplads via en Great Place to Work-certificering. Certificeringen kommer efter et 2021, hvor den danske organisation voksede fra 6 til 23 medarbejdere.

For første gang har robotlagerspecialisten Element Logic Danmark opnået en Great Place to Work-certificering – en internationalt anerkendt blåstempling af en virksomheds kultur og ledelse.

Certificeringen kommer i kølvandet på et 2021, hvor Element Logic Danmark øgede antallet af medarbejdere fra 6 til 23 og samtidig leverede en række AutoStore-robotlageranlæg til flere danske kunder inden for både B2C- og B2B-segmentet.

“Jeg er glad og samtidig ydmyg over, at vi i et år præget af ekstrem travlhed og mange nye ansigter i organisationen samtidig har formået at skabe en god arbejdsplads med en sund kultur,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark, der har dansk hovedkvarter i Odense.

Baseret på medarbejderundersøgelse

Det er andet år i træk, at Element Logic som koncern opnår en Great Place to Work-certificering, mens det er den første af slagsen for Element Logic i Danmark, da certificeringen kræver et samlet medarbejderantal på over 10.

Great Place to Work-certificeringen er baseret på en medarbejderundersøgelse blandt Element Logics medarbejdere, som har vurderet Element Logic som arbejdsplads ud fra fem overordnede dimensioner: Troværdighed, respekt, fairness, stolthed og fællesskab.

Flere nye danske kunder

Element Logic-koncernen – med hovedkvarter i Norge og datterselskaber i en række europæiske lande – har gennem mere end 30 år specialiseret sig i AutoStore-robotlageranlæg, der hjælper produktions- og handelsvirksomheder med at automatisere og optimere deres varelager. I 2020 var Element Logic således den virksomhed på verdensplan, der installerede flest AutoStore-anlæg.

I Danmark står Element Logic bag robotlagre til blandt andre Proshop, DSV Prime Cargo og Billig-arbejdstøj.dk. I 2021 alene blev der leveret anlæg til danske virksomheder som eksempelvis Kids-world, Sanistål, Frishop, Abena, Creativ Company og Society of Lifestyle.

LÆS også: System Transport ruster sig til yderligere vækst med et robotlager fra Element Logic
Element Logic A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.