Hans Følsgaard – Færre svage led i installationerne

Kabelgennemføringer har hidtil udgjort en sårbar del af installationer i industriel produktion. Særligt i ekstreme miljøer hvor påvirkning af vand, bevægelse og andre eksterne faktorer spiller ind, kan utilstrækkelige kabelgennemføringer medføre omkostningstunge, frustrerende nedbrud og vedligehold.

Med en ny, innovativ løsning lancerer AGRO et robust gennemføringssystem, MCE (Multi Cable Entry), til brug i en lang række industrier, hvor f.eks. rengøring eller vejrpåvirkning influerer installationerne. Eksempler på dette er fødevareindustrien, landbruget, infrastruktur, offshore etc. MCE er relevant, hvor der er behov for ekstra beskyttelse af installationer. Kendetegnende for produktet er enorm tæthed i pakningerne og pladsbesparende, simpel installation med plads til 10 kabler i én samlet gennemføring. Det giver både overblik og sikkerhed for en holdbar løsning, så de elektriske installationer beskyttes optimalt.

Gør det rigtigt første gang

AGRO MCE er fremstillet i korrosionsfri, anodiseret aluminium som er så bestandigt imod ydre påvirkninger, at den med høj sandsynlighed aldrig behøver udskiftning. Samtidig kan produktet genbruges i nye installationer, når der f.eks. skal omlægges i produktionen eller maskinparken skal opdateres. Med mulighed for nye pakninger kan MCE geninstalleres med nye kabler i andre dimensioner.

Stærke, tætte forbindelser

De mest udsatte forbindelser kræver en særlig tæthed. Forseglingerne på AGRO MCE har IP68 beskyttelse. Det betyder, at installationen tåler et tryk på 0,1 bar, nok til at modstå regn, rengøring og andre typiske påvirkninger i krævende miljøer. Den fleksibilitet og holdbarhed gør MCE til det perfekte valg, når installationerne skal holde til lidt mere.

Hans Følsgaard rådgiver gerne omkring hensigtsmæssige installationer til netop dine behov. Ring til Steen Løkke på tlf. 43 20 86 86 eller skriv på stl@hf.net

LÆS også: Begyndelsen på Hans Følsgaards 100 årige historie
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.