Geopal deltager i Kloakmessen 2022

Vi nærmer os Kloakmessen i Fredericia den 24. og 25. marts, og her kan du møde vores to rotter og gaseksperter, Henrik og Christian. De glæder sig til at hilse på dig og præsentere vores håndholdte gasdetektorer – perfekt til at tage med ned i kloakken. 

Det vil ofte være nødvendigt med gasdetektering ved kloakarbejde, da der i kloakker er risiko for blandt andet udvikling af giftige gasarter og -dampe samt eksplosionsfare. En gasdetektor overvåger kontinuerligt gasudviklingen, både før, under og efter arbejdets udførsel og skaber dermed et sikkert arbejdsmiljø i og ved kloakken. Det er nemt at tage håndholdte gasdetektorer med ned i kloakken, og de giver tydeligt alarm, hvis der er ophobning af gasser og dampe eller knaphed af ilt, så dig og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt.

Hør meget mere om gasdetektering i kloakken samt om vores håndholdte gasdetektorer til Kloakmessen.

Tilmeld dig her og mød os på stand A-1115!

LÆS også: Geopal – GJD-L3C – alarmcentralen mod ammoniak
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger