Olet Industrigummi A/S udleverer gratis materialeprøver

Det kan være svært at beskrive, hvordan et gummi emne skal føles. “Pakningen skal være blød – men også lidt hård” Det er en af de sætninger vi på Olet Industrigummi A/S ofte hører fra kunderne, når de skal prøve at beskrive hvilken hårdhed de ønsker, at vi skal producere deres gummiemner i.

Gummiblandinger fås som standard fra den bløde 30 Shore A til den hårde 90 Shore A, men det er muligt at fremstille nogle blandinger ned til 10 Shore A. Men ofte er det svært for kunderne at forholde sig til en hårdhed, når godstykkelse på gummiemnet har betydning for følelsen af hårdheden.

Derfor har mange af vores kunder meget glæde af at vi har lavet en lille form, hvor vi støber materialeprøver i forskellige hårdheder. Materialeprøverne trapper, så de har en godstykkelse fra 2 til 10 mm, så kunderne med fingrene kan føle hvordan hårdheden føles ved de forskellige godstykkelser. Som et ekstra plus er der lavet forskellige overflader, så kunden også kan tage stilling til den ønskede overflade på deres gummiemne. Bagpå er der oplyst hvilken gummitype prøven er støbt i og hvilken hårdhed den har. Normalvis sender vi 5 – 6 forskellige prøver, så kan kunden sammenligne de forskellige hårdheder og derved meget nemmere tage stilling til hvad de mener er mest rigtig for dem.

Så står I og skal i gang med at designe et nyt gummi emne, så kontakt os på tlf. 7536 1660 eller olet@olet.dk så sender vi gerne materialeprøver til jer. Desuden rådgiver vi selvfølgelig også om den mest optimale gummitype til formålet.

LÆS også: Olet Industrigummi sikrer tryghed og fleksibilitet
's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger