Parkers seneste “Expert Insights”-tech-talk

Undersøger nutidens teknologi til elektriske køretøjer og deres bidrag til transportelektrificering

Parker Hannifin Corporation (NYSE: PH), den globalt førende virksomhed inden for motion & control-teknologier, præsenterer det nyeste afsnit af deres skarpe serie “Expert Insights” torsdag d. 9. juni 2022 Samtalen, der er modereret af den internationale oplægsholder, Mark Jeffries, dykker dybere ned i emnet transportelektrificering med to Parker-eksperter.

Elektrificering af køretøjer tegner sig til at blive et betydeligt investerings- og innovationsområde i det kommende årti. Udvikling i bilpassagermarkedet er primært drevet af ny batteriteknologi og faldende produktionsomkostninger. Den udvikling vil med stigende hastighed sive ind i transportelektrificeringssegmentet.

Den fortsatte rejse mod dekarbonisering gør det også tvingende nødvendigt, at tunge maskiner elektrificeres. For at opnå dette vil ingeniører, der designer køretøjer, få brug for adgang til leverandører af komplette løsninger for at skabe og udnytte nye teknologier, der kan omdanne feltet for elektrificerede mobile platforme.

I dette tredje afsnit af Expert Insights vil Parkers eksperter Christopher Griffin, Business Development Manager Electrification, Motion Systems Group, og Prasanna Srinivasan, Global Marketing, Business Development and Pricing Manager, Engineered Materials Group, se nærmere på de teknologier til elektrificering af køretøjer, der er i brug nu, og dem, der er under udvikling. Eksperterne vil forklare, hvordan disse løsninger kan og vil blive brugt til at fremme elektrificeringen af de mobile platforme, der bruges i de tungere brancher og sektorer både nu og i fremtiden.

Samtalen bliver sendt online klokken 9:00 EST (15:00 CET) torsdag den 9. juni 2022. Interesserede kan registrere sig og få adgang via: : Expert Insights: Exploring The Tech Behind Mobile Electrification (parker.com)

LÆS også: Parker Chomerics beskytter droner med EMI-afskærmning og termiske grænsefladematerialer
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger