Nederman præsenterer konfigurerbar industristøvsuger 500-serien

Konfigurerbar industristøvsuger inden for våd- eller tør støvsugning

Ikke bare en almindelig industristøvsuger, men en konfigurerbar løsning på kundens specifikke udfordringer inden for våd- eller tørstøvsugning.

Nederman tilbyder et unikt og bredt udvalg af mulige vakuumsugehoveder for at give den ultimative løsning til din specifikke applikation. Elektriske eller trykluftdrevne vakuumsugehoveder med forskellige kapaciteter er tilgængelige.

Enkeltbeholdersystem designet til opsamling af grove partikler, såsom spåner og granulater samt væsker og slam. Beholderen opsamler og rummer en stor mængde materiale og kan udstyres med en aftapningsventil til væsker.

Afhængigt af applikationen er der forskellige filtertyper og trin at vælge imellem, såsom polyesterfilterposer, grovfilterposer og patronfiltre.

Til applikationer ved håndtering af væsker kan enheden udstyres med et flotør-boldsystem, der forhindrer overfyldning af beholderen.

Vognen kan enten være en enklere 2-hjulet trolley eller en mere robust og vipbar trolley med fire hjul og gaffeltruckspalter, alt afhængig af dine faktiske behov.

  • Konfigureret og opgavetilpasset industristøvsuger
  • Bredt udvalg af sugehoveder, filtre og andre komponenter tilgængeligt
  • Høj materiale-opsamlingskapacitet
  • Også tingængelig i rustfrit stål, 316L.
  • Flydebold-system forhinder overfyldning ved håndtering af væsker
LÆS også: Nederman – Sundhedsrisici ved udsugning af støv og røg
Nederman Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.