Bayern AutoGroup vælger Siemens som leverandør af lynladere

Den autoriserede BMW- og MINI-forhandler Bayern AutoGroup har et knivskarpt fokus på design og teknik. Derfor var det kun naturligt, at de samme kriterier var essentielle, da gruppen stod over for at vælge leverandør af ladestandere. Valget faldt på Siemens SICHARGE D, som matchede kravene med prisvindende design og fremtidssikret teknik.

Peter Meier Jæger fra Bayern AutoGroup og leverandør Rasmus Wagner fra TSG var på jagt efter en lynlader, som havde et stærkt teknologisk fundament, gode muligheder for opgradering og et skarpt design til Bayern AutoGroups kæde af autoriserede BMW- og MINI-forhandlere og værksteder i Odense, Kolding, Esbjerg, Horsens, Aarhus og Holstebro.

“BMW havde et klart ønske om, at alle forhandlere hurtigt sikrede effektive lademuligheder på de enkelte lokationer. Vi var allerede i gang, men ønskede at løfte vores tilbud til kunder ved at opstille DC-ladere, som både var modulerbare og kunne skaleres”, fortæller Peter Jæger og fortsætter:

“Den teknologiske udvikling går lynhurtigt. Både ladestandere og biler bliver konstant opgraderet ved hver ny generation, hvor især elektronikken bliver bedre for begge parter. Derfor var det helt afgørende, at vores lynlader kunne moduleres og udvides i fremtiden.”

Valget faldt på Siemens SICHARGE D, som lever op til disse krav. Den høje kvalitet og de fleksible muligheder skaber fundamentet for en fremtidssikker ladeinfrastruktur. SICHARGE D har samtidig et kompakt og prisvindende design, bl.a. IF-prisen, og har mange indbyggede funktioner, der sikrer Bayern AutoGroup nu og i fremtiden.

“SICHARGE D er både flot designet og funktionel. Lys hele vejen omkring laderen giver en flot effekt, og så har den gode store håndtag, som gør den nem at betjene. Den 24’’ touchskærm er særlig attraktiv. Den er meget stor, kan nemt indstilles og er meget funktionsvenlig. Vi har indsat et stort BMW-logo, men det er også muligt at lave interaktive løsninger, som nemt kan implementeres”, siger Peter Jæger.

LÆS også: Siemens webinar – IoT-sensorer giver besparelser
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.