SC Johnson Professionals fabrik i Denby tildelt guldmedalje i bæredygtighed

Baseret på vores arbejde på Denby-fabrikken placerer prisen os blandt de øverste 5 % af alle virksomheder vurderet af EcoVadis 

SC Johnson Professionals indsats for bæredygtighed på vores fabrik i Denby i Storbritannien er blevet tildelt en guldmedalje for 2022 af EcoVadis. Vurderingerne er evidensbaserede og designet til at måle og rapportere virksomheders sociale ansvar (CSR) og bæredygtighedsvurderinger.
Bedømmelsen af  vores indsats på fabrikken i Denby, Storbritannien, placerer os blandt de øverste 5% af alle virksomheder vurderet af EcoVadis i mere end 160 lande.

Vi var forpligtet til at skulle føre bevis for vores engagement  i EcoVadis’ vigtigste miljømæssige, sociale og etiske faktorer. Metoden til måling af disse faktorer bygger på internationale standarder for bæredygtig udvikling, herunder FN’s Global Compact, Global Reporting Initiative (GRI) og ISO 26000. Du kan få mere at vide om disse faktorer og EcoVadis’ vurderingsmetode ved at besøge EcoVadis.com.

Katja von Raven, SC Johnson Professional CEO udtalte: “Vi er glade for at modtage denne EcoVadis guldmedalje for bæredygtighed, som afspejler vores kontinuerlige hårde arbejde og dedikation til løbende at arbejde for mere bæredygtige aktiviteter. SC Johnson Professional-teamet arbejdede sammen for at indsamle den nødvendige dokumentation som EcoVadis krævede og som er en del af den meget grundige og stringente måleproces for at demonstrere vores kompetencer inden for bæredygtighed. 

“Den enestående præstation giver os også mulighed for at styrke forbindelsen mellem CSR og bæredygtighed, noget vi alle har et ansvar for at arbejde hårdt for at forbedre. Mens vi fortsætter med at arbejde hen imod en bedre verden, hjælper EcoVadis’ guldmedaljen med at vise, at SC Johnson Professional har en ægte langsigtet forpligtelse over for sine medmennesker, miljøet og de samfund, hvor vi opererer.”

Find leverandører af desinfektionsmidler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger