Lemvigh-Müller – Nu bliver det nemmere at få styr på kablerne

De nye Kantklips fra Panduit gør det nemt at fastholde dine kabler og ledningsbundter – både vandret og lodret.

Panduit har udviklet en serie af premium Kantklips, der fastholder dine kabler og ledningsbundter både vandret og lodret. Kantklipsene har overlegen høj trækkraft, men er stadig nem at montere med hånden – helt uden brug af værktøj.

Kantklipsen er fremstillet i kraftig og robust UV- og varmebestandig plastmateriale og er en ideel løsning til biler, tog, tungt udstyr, lastbiler og solenergiapplikationer.

De nye Kantklips anvendes blandt andet der, hvor fastgørelse med skrue eller lim ikke er muligt eller tilladt. Panduits Kantklip kan fås både med og uden kabelbinder. Kabelbinder fås både med og uden ståltunge.

Fordele:

  • Vertikal eller horisontal montering.
  • Det nye design sikre at selv små kabler eller kabelbundter fastholdes.
  • Kommer i to størrelser – en som dækker panelkanter fra 0,7 mm op til 3 mm og en størrelse, som dækker panelkanter fra 3 mm op til 7 mm.
  • Kantklipsen er fremstillet i UV- og varmebestandig plastmateriale.
  • Den integreret metalklemme i zink belagt stål leverer overlegen høj trækkraft, men det er stadigt nemt at montere den med hånden uden brug af værktøj.
  • Panduit Kantklips er fremstillet til at opfylde EN45545-2-klassificeringen HL2 (R22) HL2 (R23) og har en forventet UV-vejrlevetid på 7-9 år.
Se Leverandører af Kabelbindere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.