GEOPAL – Vi passer på dem, som passer på fremtiden

To af vores serviceteknikere, Søren Olesen og Torben Sibbern, er på 2-dages arbejde hos en af vores kunder, som arbejder med at teste processer samt analysere fremtidige energisystemer bl.a. Power-to-X.

Søren og Torben detekterer for CO (karbonmonoxid / kulilte), CO2 (kuldioxid), H2 (hydrogen), CH4 (metan) og O2 / N2 (oxygen / nitrogen), der opstår i udviklingen af bl.a. bæredygtige brændstoffer. På billederne ses et par af vores GJ-03R rack, som er modulopbygget 19” rack for tilslutning af op til 99 detektorer! De mange detektorer er placeret i diverse energi- og P2X laboratorier for at sikre medarbejderne i deres dagligdag, når de forsker i fremtidige bæredygtige energisystemer.

Vi passer på dem, som passer på fremtiden!

LÆS også: GEOPAL – Vi går gennem ild og vand
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger