Strenometer – Ny fuldautomatisk øredannelsesmåler

Øredannelsesmåler model 126 Plus Automatic kombinerer velkendt teknologi med nye unikke funktioner.

Strenometer ApS er glade for at præsentere en ny øredannelsesmåler fra Erichsen GmbH & Co. KG.

Øredannelsesmåler Erichsen 126 Plus Automatic er et fuldautomatisk instrument til måling af øredannelse ved Erichsen-prøvning (dybtrækningsforsøg) i overensstemmelse med DIN EN 1669 og ISO 11531. Instrumentet kombinerer velkendt måleteknologi og softwareevaluering fra sin forgænger, model 126 Plus, med nye unikke funktioner, såsom kamerabaseret registrering af rulleretning.

Øremålermodel 126 Plus Automatic består af en drejeskive og et lodret justerbart målehoved med rulle. En klopatron fikserer og centrerer prøveemnet, og mens målehovedet drejer om sin egen akse, registrerer det formen på prøveemnets kant, den såkaldte øredannelse.

Måleprocessen startes via en pc eller direkte på maskinen. Det pneumatiske målerhovedet bevæger sig mod prøveemnet, og drejenskiven roterer 360°. Når målingen er afsluttet, går målehovedet tilbage til udgangspositionen så det er nemt og hurtigt at udskifte prøveemnet. Øredannelsesmåler model 126 Plus Automatic måler automatisk dybtrækningsegenskaberne af aluminium eller stål på op til 1.500 prøveemner/dag.

Alle måleresultater vises på en skærm og kan arkiveres som filer. Alle indsamlede data gemmes lokalt på computeren i en periode på op til 1 år til senere analyse.

Yderligere information om Øredannelsesmåler model 126 Plus Automatic kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

Strenometer ApS er et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien. Vi har en bred og veldokumenteret viden, og vores rådgivende personale har relevant markedserfaring og derfor et godt kendskab til den praktiske anvendelse af vores produkter.

LÆS også: Strenometer – Forseglede lamper til vejrægthedstest
Strenometer ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger