Ewon Cosy+ Wireless – Den nye standard for trådløs fjernadgang til industrielle maskiner

Med den nye Cosy+ Wireless afslutter HMS Networks udgivelsen af den nye generation af Ewon® gateways til industriel fjernadgang, der er næste skridt for forbindelser til IoT og cybersikkerhed.

Se Leverandører af Gateways

Med indbygget sikkerhed i hardwaren gør Cosy+ serien det muligt for brugerne at komme i forbindelse med plc-baserede maskiner overalt i verden og foretage igangsætning, fejlsøgning og programmering online. Med den nye Cosy+ Wireless udgave kan brugerne koble sig op til deres maskiner via Ethernet, wi-fi eller mobiltelefon, afhængig af den industrielle situation, så der kan foretages effektiv og vedvarende support af maskinerne ved hjælp af fjernadgang. Fjernadgangen til Ewon Cosy+ gateways sker via Talk2M® – verdens største 3. part industrielle cloud service, med forbindelse til mere end 400.000 Ewon gateways.

Nu er det tid til Cosy+ Wireless
Efter lanceringen af Cosy+ Ethernet udgaven sidste år, henvender Cosy+ Wireless sig til den øgede efterspørgsel efter sikker, trådløs adgang til maskiner. Efterspørgslen forstærkes af behovet for både øget produktivitet og for at kunne opretholde sikre og vedvarende driftsforhold.

”Den aktuelle, internationale geo-politiske situation sætter fokus på behovet for at kunne tilgå maskiner via fjernadgang på en sikker og vedvarende måde, så behovet for at sende serviceteams ud bliver så lille som muligt. Ved at lancere Cosy+ Wireless, der er den mest sikre Ewon gateway til dato, bringer Ewon industriel fjernadgang til nye højder”, siger Sébastien Thinnes, Head of Products and Marketing hos HMS Networks’ Business Unit Ewon.

Ewon har fokus på sikkerhed
Cosy+ serien er udviklet og styres i henhold til ISO27001, og indeholder sikkerhed i adskillige lag samt omfatter unikke, indbyggede hardware sikkerhedsforanstaltninger. Takket være et eksklusivt partnerskab med ekspertfirmaet indenfor cybersikkerhed, Nviso, kan Ewon levere en løsning til fjernadgang, der er gennemprøvet, skalerbar og testet efter de højeste standarder for at kunne imødekomme behovet både i dag og i fremtiden. Efter at have været på markedet i mere end 20 år og være markedsførende i dag indenfor fjernadgang til industriel opkobling, er Ewon fra HMS Networks kendt for at levere industrielle løsninger til fjernadgang til det globale marked – løsninger, der er nemme at bruge, omkostningeeffektive og meget sikre.

Se Leverandører af Gateways

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.