Unik teleskoplæsser, der er en multifunktionel løsning

Ny og unik teleskoplæsser, der distancerer sig markant fra alle eksisterende løsninger i kompaktklassen – NU med 50Hk motor med dieselpartikelfilter og overholder alle de nye emissionskrav pr 1/1-2020

Teleskoplæsseren fra Kubota er en alsidig maskine, som er specielt udviklet til arbejde under begrænsede pladsforhold. Til trods for maskinens kompakte størrelse er kabinen rummelig og byder på høj førerkomfort. Maskinen er en multifunktionel løsning, som er, netop fordi den kan håndtere tunge belastninger og komme rundt under snævre pladsforhold.
Kubota KTH4815 teleskoplæsser kan løfte en belastning på 1,4 ton i en højde på 4,8 meter, hvilket betyder, at den er helt unik og overgår andre maskiner i samme kategori.

Aksler til tunge belastninger
Kubota KTH4815 er udstyret med ekstra kraftige 8 ton aksler og stærkt planetdrev til sikkerhed for optimal trækkraft, stabilitet og håndtering af tunge læs. Differentialespærren på frontakslen (option) er omstillelig ved behov.

Kompakt opbygning
Kubota KTH4815 er meget kompakt med en bredde og højde på under 2 meter. Maskinen kan derfor benyttes under trange pladsforhold, f.eks. på tæt bebyggede områder, parkeringspladser m.v. ..

Multifunktions joystik
KTH4815 er som standard udstyret med joystik med alle nødvendige kontakter til styring af maskinen. Køremodus og hastighed kan skiftes med en fingerspids. Udskydning af teleskoparmen og funktionsskift kan udføres med én hånd, uden at det er nødvendigt at slippe rattet med den anden hånd.

Se brochure herunder eller klik HER

LÆS også: STORT RYK-IND I GÅR PÅ LØWENERS STAND PÅ FTZ MESSEN I ODENSE
V. LØWENER A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.