Velosit – Vandtætning af WOODHUB hos NCC Danmark

Vandtætning af WOODHUB hos NCC Danmark

Det styrker alle led i et samarbejde, når der effektivt deles viden og erfaringer.
Hos Velosit Danmark sætter vi en dyd i at være nærværende hele vejen fra rådgivning, salg, levering til også at være med under udførelsen.

Derfor havde vi igår Workshop med RK Concrete Seal og DanCoat Entreprise ved det enormt spændende og banebrydende WOODHUB projekt hos NCC i Odense, hvor i alt 1500m2 kældervæg skal vandtætnes.
Projektet kommer til at sætte nye standarder for byggeri herhjemme, da det er første gang en så stor bygning opføres i træ.

Til opgaven har vi anbefalet og rådgivet NCC om Velosit WP120 cement- polymermembran der ved blot 2 mm lagtykkelse tætner op til 5 bar vandtryk. Tilmed som ekstra sikkerhed til konstruktionen, bygges der et fleksibelt tætningsbånd ind i gulv-væg afslutning og støbeskel, som også modstår vandtryk på 5 bar.
WP120 gør det muligt med sin stærke cementbase, at stå alene uden denne ødelægges af byggepladstrafik – specielt i perioden inden der dækkes til, og kan ligeså i tilfælde stå alene.
Membranen er et yderst godt valg til det grønne projekt, da denne er med yderst lav afgasning og velegnet til DGNB certificerede byggerier – Kriterium ENV 1.2 indikator 9 – trin 4

Vi brugte dagen på nye sprøjteteknikker, fokus på lufthuller i betonen og generel videns- udveksling. En stor fornøjelse på en sikker NCC byggeplads samt et banebrydende projekt i Odense

BAG WOODHUB
Bygningsstyrelsen – Bygherre
NCC – Totalentreprenør
C.F. Møller Architects – Arkitekt
MOE – Rådgivende Ingeniør

Se mere om projektet på WoodHub – woodhub.dk

LÆS også: Bæredygtigt tætningssystem til Spildevandsanlæg fra VELOSIT
Velosit Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger