Stigefabrikken.dk opruster – Udvider ejerkreds med international e-handelsprofil

Stigefabrikken.dk opruster – Udvider ejerkreds med international e-handelsprofil

Anders Munk er ny medejer af selskabet bag Stigefabrikken.dk, Stegfabriken.se og Stigefabrikken.no, Stepshops ApS. Med den nye medejer styrkes ambitionerne for selskabets internationale ekspansion.

På trods af svære markedsvilkår klarer stigefabrikkerne i Danmark, Sverige og Norge sig godt. Siden opstarten af den første netbutik i 2012 har iværksætterduoen bag Stepshops ApS ikke set sig tilbage.

Virksomheden er i dag stærkt funderet i Skandinavien, oplever vækst på top- og bundlinje, sortimentet er vokset betragteligt, og holdet tæller nu 15 medarbejdere på tværs af Danmark, Sverige og Norge.

I 2021 købte verdens største producent af lofttrapper, Dolle A/S, 30 procent af Stepshops ApS, og nu opruster man yderligere med en ny medejer i form af den internationale e-handelsprofil Anders Munk.

International e-handelsprofil med ambitioner

Anders Munk har igennem mere end ti år været en vigtig del af vækstrejsen hos verdens største onlineforhandler af cykler, tyske Internetstores GmbH. Først som Country Manager for deres danske butikker, Bikester og CAMPZ, senere som blandt andet Director Internationalization og Vice President Bike.

Internetstores er til stede i mere end 15 lande og ekspanderer fortsat. Virksomheden har kontorer i blandt andet Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm, og med mere end 900 medarbejdere fordelt ud over de mange lokationer i Europa er Anders Munk vant til at operere i et internationalt miljø.

Ambitionerne er store hos den nye medejer, som tror på, at han sammen med de øvrige ejere og et dygtigt team hos Stepshops ApS kan være med til at gøre virksomheden til markedsleder inden for sit felt. Anders munk udtaler:

”Jeg er imponeret over den positive udvikling og vækst, der er skabt i stigefabrikkerne igennem de senere år. På trods af svære markedsvilkår har teamet formået at vækste både top- og bundlinje. Det har de gjort med et stærkt kundefokus og et stærkt hold af specialister.

 Jeg ser store muligheder i at skabe en e-handelsplatform med fokus på ”Sikkerhed i højden”, som kan blive markedsledende i hele Europa”.

Iværksætterduo ser lyst på fremtiden

”Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at man i byggebranchen ser ind i en usikker fremtid. Derfor har vi det seneste års tid arbejdet hårdt på at sætte det rette team, udvide sortimentet med flere nye hovedkategorier i form af faldsikring og gelænderløsninger – og vi er lige nu på vej med en masse spændende produkter inden for bl.a. trapperenovering,” fortæller Peter Christensen.

Forud for åbningen af nye markeder ligger et stort arbejde i at ensrette og strømline processer på tværs af nuværende lande, at opstøve lokale leverandører og rekruttere det rette personale. Her tror både Lasse Kuhr Simoni og Peter Christensen på, at de nye medejere vil kunne bidrage til hurtigere skalering og succes og på nye markeder.

”Vi er stolte over og glade for, at både Anders og Dolle A/S vil tage del i den videre vækstrejse for Stepshops ApS. Vi har sammen med Dolle A/S formået at positionere os stærkt i Skandinavien, og med Anders på holdet er vi overbeviste om, at vi nok skal lykkes med at vækste forretningen yderligere i nye lande”, siger Peter Christensen.

LÆS også: Stigefabrikken.dk ApS udvider ejerkredsen og sætter kurs mod Europa
Stigefabrikken.dk ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger