D-S Sikkerhedsudstyr – Hvor længe holder din faldsikringssele?

Ved arbejde i højden stoler du ofte med dit liv på at din helkropsele redder dig i tilfælde af fald. Men hvor længe kan du stole trygt på det?

Ved arbejde i højden stoler du ofte med dit liv på at din helkropsele redder dig i tilfælde af fald. Men hvor længe kan du stole trygt på det?

En faldsikringsele er et essentielt stykke sikkerhedsudstyr for alle, der arbejder i højder. De er designet til at beskytte dig og dine kollegaer i tilfælde af fald og kan forhindre alvorlige skader eller endda redde liv. Men hvor længe kan man forvente, at en helkropssele holder?

Levetiden for en faldsikringssele afhænger af flere faktorer, herunder kvaliteten af de anvendte materialer, hyppigheden af brug og de forhold, den anvendes under. Generelt kan en godt vedligeholdt sele holde i 10 år fra produktionsdatoen eller 5 år fra første brug. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette kun er et generelt skøn og ikke en garanti. Din sele kan holde længere eller kortere tid afhængigt af, hvordan den bruges og vedligeholdes.

For at få mest muligt ud af din faldsikrings sele er her nogle tips til at holde den i god stand så længe som muligt – Se tips her

LÆS også: D-S Sikkerhedsudstyr – Gasfarer i olie- og gas industrien
D-S Sikkerhedsudstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *