Parkers – Technopolymer-ventiler

Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid.

Parkers sortiment af Technopolymer-ventiler til branchen for drikkevaredispensere er nemmest at installere og vedligeholde takket være et koncept, hvor værktøj ikke er nødvendigt

Fluid and Climate Controls Europe, som er en del af Parker Hannifin, den førende, globale leverandør af bevægelses- og kontrolteknologier, introducerer Q- og C-serien af Technopolymer-ventilsystemer. Denne nye serie af produktløsninger er en banebrydende standard til branchen for drikkevaredispensere.

Dette sortiment er nyskabende på flere måder og har designfordele på markedet for magnetventil-teknologier til håndtering af væske. Technopolymer-ventilsystemet i Q-serien er designet til at være nemmest at installere og vedligeholde takket være et push-to-connect-system med et koncept, hvor værktøj ikke er nødvendigt. C-seriens patron er en magnetventil til engangsbrug, der fuldender Q-serien.

C-serien kan bestilles som alternativ til Q-seriens indbyggede patron eller integreres i et hulrum, der er designet i overensstemmelse med måltegninger til realisering af manifolds eller specifikke systemer.

”Det nye produkt lanceret af Parker gør det muligt for konstruktører og slutbrugere, der vælger det, at opnå hidtil uset effektivitet og omkostningsoptimering i forhold til, hvad der findes i dag,” udtaler Valerio Pozzi, Marketing Manager for Fluid Control Solutions Europe. ”Det skyldes det unikke og innovativt designede patronmagnetventilsystem, som er beregnet til at skabe værdi, løse tilpasnings- og oppetidsproblemer samt forenkle og i vid udstrækning opfylde åbenlyse eller latente behov på selve markedet.”

Andet nyt fra Parker

Det nye sortiment opfylder kundernes og det relaterede branchesegments uafklarede behov takket være installationen, der ikke kræver værktøj, enkel vedligeholdelse, tilgængelighed og uovertruffen oppetid samt den pålidelighed og holdbarhed, der kendetegner Parkers produkter.

Den komplette magnetventil er designet ud fra et koncept med engangspatroner. Patronen er en komplet ventil, der integrerer alle de bevægelige elementer og dem, der kan blive slidt. Både rutinemæssig forebyggende og ikke-planlagt vedligeholdelse af produktet kan nu udføres på stedet, og engangspatronen skal bare udskiftes med en ny. Klemmen, der blokerer ventilspolen i enheden, kan bruges til at trække engangspatronen ud.

Parkers Technopolymer-sortiment er udstyret med Parker Tracking System (PTS). PTS er en løsning til mærkning og administration af aktiver, der udvikles, hostes og understøttes af Parker Hannifin. Den kan bruges til at mærke og administrere både Parkers og andre leverandørers dele. Den giver mulighed for øjeblikkelig sporing, dokumenter lige ved hånden og tekniske specifikationer samt tilgængelige kontaktpunkter på installationsstedet, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og gør disse produkter til en vigtig teknologi.

Det modulære koncept til Parker-produkterne med separate magnetventiler og elektriske dele giver kunden mere fleksibilitet takket være muligheden for mange kombinationer. Denne forbedrede fleksibilitet betyder, at distributører skal have betydeligt færre ventiler på lager, samtidig med at de får det samme kapacitetsniveau. Parker har uovertruffen erfaring med at udvikle kundetilpassede produktløsninger, der overholder de højeste tekniske, miljømæssige, energimæssige og driftsmæssige krav.

Du kan finde flere oplysninger om Technopolymer-ventilsystemet i Q-serien og C-serien

LÆS også: PCH Network Portal fra Parker Hannifin
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger